Am nevoie de buletin la achizitionarea unui domeniu?

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Poseidon
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Am nevoie de buletin la achizitionarea unui domeniu?

Mesaj de Poseidon »

Cand doresc sa achizitionez un domeniu,sa zicem ca il comand. Merg la banca, BCR de exemplu. Acolo, imi da o factura proforma, apoi, trebuie sa platesc host-ul + numele de domeniu dorit. ( Pe care le-am comandat via net ). Intrebarea este: Am nevoie de buletin sa platesc domeniul? Sau pot merge si cu altceva, pasaport :lol: ? serios vorbesc. Deoarece nu sunt cetatean roman, si nu prea am alte solutii. Am intrebat prieteni, majoritatea n-au timp. Astept raspuns. Multumesc frumos!
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Trebuie buletin. Asteapta pana cand ai 13.5 ani.
Poseidon
Utilizator înregistrat

Mesaj de Poseidon »

Salut Aliniuz, multumesc pentru raspunsul rapid. Chestia este ca, am 16 ani si jumatate. Nu am buletin, datorita faptului ca nu sunt cetatean roman,nu am cetatenie mai explicit. Deci, cum as putea proceda?
xFuRy
Utilizator înregistrat

Mesaj de xFuRy »

Poseidon scrie:Salut Aliniuz, multumesc pentru raspunsul rapid. Chestia este ca, am 16 ani si jumatate. Nu am buletin, datorita faptului ca nu sunt cetatean roman,nu am cetatenie mai explicit. Deci, cum as putea proceda?
n'ai nici un fel de buletin?? :O :))
Poseidon
Utilizator înregistrat

Mesaj de Poseidon »

Din pacate nu. Am doar certificat de nastere ( nu cred ca ajuta la ceva ),si un pasaport. :lol: deci?
xFuRy
Utilizator înregistrat

Mesaj de xFuRy »

Poseidon scrie:Din pacate nu. Am doar certificat de nastere ( nu cred ca ajuta la ceva ),si un pasaport. :lol: deci?
Ce fel de cetaten esti??
InDePeNdEnTu
Utilizator înregistrat

Mesaj de InDePeNdEnTu »

Poseidon scrie:Din pacate nu. Am doar certificat de nastere ( nu cred ca ajuta la ceva ),si un pasaport. :lol: deci?
Poti merge si cu pasaportul cred :)
Poseidon
Utilizator înregistrat

Mesaj de Poseidon »

Inteleg,multumesc pentru raspunsuri :D Am sa ma mai interesez, daca aflati, notificati-ma si pe mine va rog. Thank you.
axn
Utilizator înregistrat

Mesaj de axn »

Da, se poate merge si cu pasaportul. Daca esti intr-o tara straina, actul tau de identitate este pasaportul.
Ca nu ai buletin de nici un fel.. asta e cam ciudat :-) Cum sa ai pasaport si sa nu ai buletin. Dar in fine, nu conteaza asta. Chiar daca ai fi avut buletin, acesta fiind unul strain, tot pasaportul ar fi trebuit sa il prezinti.
BODY
Utilizator înregistrat

Mesaj de BODY »

xFuRy scrie:
Poseidon scrie:Salut Aliniuz, multumesc pentru raspunsul rapid. Chestia este ca, am 16 ani si jumatate. Nu am buletin, datorita faptului ca nu sunt cetatean roman,nu am cetatenie mai explicit. Deci, cum as putea proceda?
n'ai nici un fel de buletin?? :O :))
Ce e de ras ?

Apropo .. Poseidon .. Ne stim de mult timp .. Ce cetatenie ai , daca nu sunt prea indiscret ?
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”