PLAT4M community
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- bilo182
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
CITITI FRATE CE AM SCRISPoseidon scrie:Nu este nimic furat, bilo182, nu mai vorbi aiurea inainte sa vezi lucrurile. Exista si oameni creativi. Bravo,super frumos,imi place. Design-ul este cool,se vede ca s-a muncit.

- bilo182
- Utilizator înregistrat
sa mor daca va inteleg.. ti-am spus ca imi place template-ul si imi place aranjarea forumului.. se vrea ceva serios.. si de-aia te-am sfatuit sa nu copiezi pe viitor tutoriale si alte chestii.. sa fii cat mai original fiindca asa vine si popularitatea.. cred ca trebuia sa o spun pe dos ca sa intelegi corect.. iti admira omu munca si te sfatuieste de bine si tu zici k dau cu bata'n balta.. :/ foarte tare..
- bilo182
- Utilizator înregistrat
Doar le-am dat un sfat.. sunt de mult in 'lumea' asta a forumurilor si mai ales pe tema de programare etc.. stiu ce-i bine si ce-i rau oarecum.. nu am judecat.. doar v-am aratat sensul postului meu.. pe care tu l-ai inteles complet pe dos observ si o tot tii cu atitudinea asta.. 
si. .de ce gelos?
nu inteleg asta..

si. .de ce gelos?

-
- Utilizator înregistrat
alexush
forum`ul dupa parerea mea e superb...insa n`au topicuri deloc...adik u zici k ai pe acolo...poti oferi support php,mysql,sau altele...dar mai mult de rubrici nu este facut...ar trebuii sa pui topicuri si altele...sa fie ceva atractiv
...oricum bafta cu el

| | Sealz Community ||
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat