www.CSzoneS.ro
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
nu-ti fa griji ca e on ..Dumy scrie:Pai ma spring tu iti dai seama ca serveru ala nu o sa stea prea mult on nu?

www.CSzoneS.ro/forum
CS.cszones.ro - 20 pl, nonsteam
1130 mesaje
87 useri
- Poseidon
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Doar sa copiati, atata stiti voi in viata! GRAV!
. Pana cand si nume de domenii internet ati ajuns sa copiati,delicventi mici ce sunteti. Puneti osul la contributie,si ganditi-va un pic,nu va strica nimic,n-aveti nimic de pierdut. Sunteti pur si simplu PENIBILI! De aia v-a dat dumnezeu minte,sa ganditi! O fi aia creatia ta "PROPRIE"
AHAHAAHA,very funny. Nu sunteti originali deloc. LOSERS!

- Poseidon
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
BAH little kiddo,i`ll slap you if i put my hands on you ... you .. ***** ! Nu mai injur,nu iau eu ban din cauza copii stupizi ( sa nu zic de altfel ) de 10 - 13 ani... TACI! AM 16 ani jumate,nu sunt mic,tu esti un mic gandac,o mizerie pe langa mine,uite dovada: http://nukutza00.hi5.com Ai grija la limbaj. CLAR?!
//LE: Nu este hi-5ul a lui fratele meu. Nu am frate,acela sunt eu,daca vrei sa ne vedem,no problem!
//LE: Nu este hi-5ul a lui fratele meu. Nu am frate,acela sunt eu,daca vrei sa ne vedem,no problem!
Ultima oară modificat 12-Dec-2007, 21:35:33 de către Poseidon, modificat 1 dată în total.
poseidon tata dute si te culca ca so facut tarziu pentru tine ( hi5 a lu frateto )
dute tata si te culca ... vezi daca nui maicta acasa zi lu tacto poate iti tine de urat sa nu te pisi la noapte in pat.
tot am vazut ca vrei sa ma bati vino tata uite adresa mea ..
Vaslui, Andrei Saguna ( traian ) bloc 235 scara C primu apartamanet cum intri in scara .... te astept sa ma bati copile.. sa nu vi cu maicta .... adik vino sa-ti mai fac un fratior
dute tata si te culca ... vezi daca nui maicta acasa zi lu tacto poate iti tine de urat sa nu te pisi la noapte in pat.
tot am vazut ca vrei sa ma bati vino tata uite adresa mea ..
Vaslui, Andrei Saguna ( traian ) bloc 235 scara C primu apartamanet cum intri in scara .... te astept sa ma bati copile.. sa nu vi cu maicta .... adik vino sa-ti mai fac un fratior