Doresc ca numai adminul sa poata inregistra noi useri

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
ioshicumine
Utilizator înregistrat

Doresc ca numai adminul sa poata inregistra noi useri

Mesaj de ioshicumine »

1.CUm fac ca numai adminul sapoata inregistra noi oameni?(Adica butonul de register sa apara in partea de administrare)
2.Cum sterg un user?
MJR
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de MJR »

daca am inteles eu bine ....

1 - Panoul administratorului - Configurare generala - Validarea contului activata de [Administrator]

2 - Panoul administratorului - Administrare utilizatori - Management - selectezi userul, dupa care jos ai Apasati aici pentru a sterge acest utilizator, aceasta operatie este ireversibila.
ioshicumine
Utilizator înregistrat

Mesaj de ioshicumine »

As vrea ca doar adminul sa poata inregistra useri si poi sa dea diversilor userul si parola!adica sa nu poata sa se inregistreze singuri in nici un fel!!
TIR
Utilizator înregistrat

Mesaj de TIR »

Cea ce vrei tu sa faci nu cred ca este posibil, numai ce ti-a recomandat mjr este posibil.
MJR
Fost coleg

Mesaj de MJR »

eventual poti face o modifcare in fisiere... adica scoti link-ul de inregistrare din overall_header.tpl si de pe unde mai este, ca sa nu mai aiba acces la pagina de inregistare.

in cazul asta nu ramine decit sa-i inregistrezi tu [din baza de date, folosind phpmyadmin, dupa modelul userului tau], iar la adresa de email sa pui adresa respectivului user pe care il inregistrezi tu ca admin [asta ca sa poata primi si parola pe care o pui tot tu - iar dupa aceea ei sa-si schimbe parola]. cam asta ar fi o solutie la ceea ce cred ca vrei tu sa faci, insa este prea complicat.

foarte bine poti folosi
mjr scrie:1 - Panoul administratorului - Configurare generala - Validarea contului activata de [Administrator]
pt ca practic in acest caz, tot adminu ii inscrie, prin validarea cererii de inscriere pe forum.
BuGsY
Fost coleg

Mesaj de BuGsY »

Ioshicumine, nu ştiu dacă ai marcat acest subiect pentru urmărirea răspunsurilor, însă ţin să te informez oricum că am găsit o MODificare care face exact ceea ce doreşti tu, Disable Registration
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”