CSZoR.CoM
-
- Utilizator înregistrat
Sal
Si alea sunt ale lor 100% !? Wtf ... Tutorialele nu sunt copiate si NU incercam sa copiem nimic incercam doar sa cream o comunitate a jucatorilor de cs din Romania ! Multumim pentru aprecieri/dezcurajari !Rog un admin sa inchida acest topic !
Si nu am facut forumul pentru a oferii subdomenii cum zicea un "Destept" ma i sus ! Salut
Si nu am facut forumul pentru a oferii subdomenii cum zicea un "Destept" ma i sus ! Salut

- bilo182
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
cszor sau sukaru care esti .. forumu ala o sa moara in cateva luni ca multe multe altele.. si multe dintre tutorialele de la extreamcs.com sunt facute 100% de ei.. ce sa stiti voi care va credeti atat de superiori .. si nu inteleg de ce ma faci pe mine destept cu sens figurat , cand tu cu mainile tale ai scris (sau sukaru care o fi) ca vreti sa oferiti mai mult dns-uri.. :/ habar n-aveti ..
~haipa
~haipa
- SuKaRu
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.7
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Tot eu a ? Bravo mai bilo
, dupa ce ca tu bagi toate prostiile numai ca sa nu aibe lumea incredere in mine ... , iar in ultimul rand tu mai mult esti un SPAMMER ! Si de acum inainte te rog frumos sa numai postezi la reclamele utilizatorilor , acelea cu forum / site pentru ca nu stii ce spui .
flowers te rog , inchide acest topic

flowers te rog , inchide acest topic

In curand!