O mica mare problema !! AJUTOR

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Elder
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

O mica mare problema !! AJUTOR

Mesaj de Elder »

Cu cateva luni in urma am codat o tema si anume cea dupa www.elitegames.ro/forum ...comunitatea fusese desfintata pana acum cateva zile si am decis sa pun tema dar am o problema..

La fiecare forum nu apare numarul de topicuri si post... Intrati www.elitegames.ro/forum si spuneti-mi parerea...se poate repara sau...?:( :cry:
Tovarashii
Utilizator înregistrat

Re: O mica mare problema !! AJUTOR

Mesaj de Tovarashii »

Elder scrie:Cu cateva luni in urma am codat o tema si anume cea dupa www.elitegames.ro/forum ...comunitatea fusese desfintata pana acum cateva zile si am decis sa pun tema dar am o problema..

La fiecare forum nu apare numarul de topicuri si post... Intrati www.elitegames.ro/forum si spuneti-mi parerea...se poate repara sau...?:( :cry:
momentan din link-urile date de tine nu vad nimic altceva decat faza de instalare a forum`ului !!!!
Nu Conteaza De Cate Ori Pici
Conteaza De Cate Ori Te Ridici
bilo182
Utilizator înregistrat

Mesaj de bilo182 »

dragut template.. insa sloganul ca pe activezone.3x.ro/forum.. probabil copiat si ala.. cum mi-au copiat si mie bannerul din header.. incep sa ma enerveze chestiile astea
Tovarashii
Utilizator înregistrat

Mesaj de Tovarashii »

Ar trebui sa ne obisnuim la noi in ro,ania sa se "fure" (copie) pentru ca nimeni nu mai vrea sa isi bata capu sa faca ceva atata timp cat internetuliti ofera o sumedenie de chestii (template/banner/imagini/bunoane/ etc.) de care te poti folosi la un site...

De asta eu nu prea agreez acele pagini pline de tutoriale si explicatii ... pentru ca pur si simplu e munca unui om si o arata la tori ... iar noi sa repetam ca papagalii pasii care i`a facut eu sau nah dupa caz la unii sa mai avem bunul simt sa mai schimbam oleaca aspectul...

Sa`mi spuna mie careva ca a luat un program de editare FOTO si i`a studiat doate fisiele HELP care le are si a facut un banner fara sa fie ajutat de un tutorial sau o explicatie ... va spun eu ca nimeni .... dupa cum am mai vazut niste discutii/raspunsuri la cum sa faca cineva un template pentru phpbb, la care raspunsul era simplu copii asa cum este, redenumesti 2-3 fisiere acolo si adaugi alte imagini si gata ai un template nou pe care mai ai si curaju sa pui "CopyRight By X`ulescu".
Elder
Utilizator înregistrat

Mesaj de Elder »

Adica eu am copiat tema sau ce?:))

deja asta e offtopic

Ma poate ajuta cineva?
Tovarashii
Utilizator înregistrat

Mesaj de Tovarashii »

bilo spune de copiat ... eu nu am spus nimic :D
thiefunu
Utilizator înregistrat

Mesaj de thiefunu »

poate e de la {catrow.forumrow.TOPICS} si {catrow.forumrow.POSTS} sau vezi in functions.php din cate stiu eu tema a mai fost modificata am vazut`o acum cateva luni si nu era asa.
=))

[ se vede mici imaginile alea ]
Elder
Utilizator înregistrat

Mesaj de Elder »

Comunitate phpbb praf ce sunteti..pentru voi toate forumurile sunt copiate.Eu pe asta am facut-o cu mana mea.

Si topicu asta era vorba CA AM NEVOIE DE AJUTOR e cineva APT sa ma ajute restu sa taca naibi din gura ! ?
thiefunu
Utilizator înregistrat

Mesaj de thiefunu »

nu am zis ca e copiat am spus ca era altfel din cate imi aduc eu aminte stiam doar headerul nu si butoanele.
=))

[ se vede mici imaginile alea ]
Elder
Utilizator înregistrat

Mesaj de Elder »

Nici eu nu am zis de tine ci in general...

Spune-mi ce e cu catrow ? pentru ca dupa cum observi daca incerci sa selectezi nu e acolo inseamna ca lipseste codul.
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”