Nu stiu daca postez unde trebuie da fiind primul meu topic as vrea sa va salut pe toti.
Am luat si eu phpBB-3 de aici si as vrea sa stiu cum fac sa am un forum, ca din cate stiu pentru asta e aceasta arhiva "phpBB-3" sa fac un forum si mai vreau sal gazduesc la mine in PC. Nu prea am mai lucrat cu phpBB-3 sunt incepatar si nu vreau sa ma laud dar prind repede.
phpBB-3
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re
Dupa cum am zis sunt incepator si mai luat prea TARE! Host free sa inteleg ca e un site unde sa imi gazduesc eu forumul ... ok! Dar vreau sa il gazduesc la mine in PC!
Si forumul cum il instalez ??
Fi putin mai explicid daca poti !
Si forumul cum il instalez ??
Fi putin mai explicid daca poti !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re
Ce tutoriale ca am dat la search si mi-a dat alte probleme la altzi users !!!
Daca stii u dami ...
Vreau doar sa stiu cum instalez la mine in PC un forum cu phpbb3 ( sal gazduesc cu programul wamp ) .
Chiar e asa GREU ?
Daca stii u dami ...
Vreau doar sa stiu cum instalez la mine in PC un forum cu phpbb3 ( sal gazduesc cu programul wamp ) .
Chiar e asa GREU ?