Ajutor o problema!

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Închis
ailenei
Utilizator înregistrat

Ajutor o problema!

Mesaj de ailenei »

Am reusit sa instalez easymod dar nush cum sa instalez modurile acum cum fac???
Poseidon
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Poseidon »

Mergi in ftp,in directorul forum/admin/ ,creezi un fisier numit mods,daca el nu exista. Dupa,sa zicem: descarci un mod,dezarhivezi folderul,si pui folderul ( cu tot ce contine MOD-ul respectiv,sa nu stergi nimic) pe ftp,in directorul: /forum/admin/mods/ . Dupa,redenumesti fisierul sa zic ca MOD-ul se cheama country flags,trebuie in directorul mods,sa redenumesti fisierul urcat in ftp,sub numele de: Numele_Modului cu _ intre cuvinte. In cazul nostru,ar fi Country_Flags. Mergi dupa in panoul Administratorului,vezi acolo: Install MODs,dai click pe el,iti v-a cere parola de logare pe care ai setat-o la instalare. Dupa,iti v-a afisa in mijlocul paginii,MOD-uri valabile de instalat ( cele care le-ai urcat in directorul: /forum/admin/mods ) Si va aparea un buton in dreptul modului respectiv,pe care scrie: Install,apesi,il lasi sa faca setarile/modificarile necesare. Practic dupa ce termina,v-a trebui tu manual sa muti fisierele pe FTP in locul / directorul specificat de catre mod.

Succes ;) !
ailenei
Utilizator înregistrat

Mesaj de ailenei »

MS mult!
0pt!0NaL / NeVe
Utilizator înregistrat

Mesaj de 0pt!0NaL / NeVe »

Vreau si eu link pentru easymod
XxL * HoudYnY
Utilizator înregistrat

Mesaj de XxL * HoudYnY »

daca cautai la sectiunea download de aici gaseai asta

dload.php?action=file&file_id=181
0pt!0NaL / NeVe
Utilizator înregistrat

mda asta il stiu
dar nu scrie cum se instaleaza :shock:
ailenei
Utilizator înregistrat

Mesaj de ailenei »

Uitate mai sus eu am reusit sa-l instalez!
0pt!0NaL / NeVe
Utilizator înregistrat

ailenei scrie:Am reusit sa instalez easymod dar nush cum sa instalez modurile acum cum fac???
ai zis ca ai resit sa instalezi easymod

ailenei scrie:Uitate mai sus eu am reusit sa-l instalez!

nu vad nimica sa ezplice
ailenei
Utilizator înregistrat

Mesaj de ailenei »

Citeste cu atentie aici !!!

Cod: Selectaţi tot

Mergi in ftp,in directorul forum/admin/ ,creezi un fisier numit mods,daca el nu exista. Dupa,sa zicem: descarci un mod,dezarhivezi folderul,si pui folderul ( cu tot ce contine MOD-ul respectiv,sa nu stergi nimic) pe ftp,in directorul: /forum/admin/mods/ . Dupa,redenumesti fisierul sa zic ca MOD-ul se cheama country flags,trebuie in directorul mods,sa redenumesti fisierul urcat in ftp,sub numele de: Numele_Modului cu _ intre cuvinte. In cazul nostru,ar fi Country_Flags. Mergi dupa in panoul Administratorului,vezi acolo: Install MODs,dai click pe el,iti v-a cere parola de logare pe care ai setat-o la instalare. Dupa,iti v-a afisa in mijlocul paginii,MOD-uri valabile de instalat ( cele care le-ai urcat in directorul: /forum/admin/mods ) Si va aparea un buton in dreptul modului respectiv,pe care scrie: Install,apesi,il lasi sa faca setarile/modificarile necesare. Practic dupa ce termina,v-a trebui tu manual sa muti fisierele pe FTP in locul / directorul specificat de catre mod. 
0pt!0NaL / NeVe
Utilizator înregistrat

tot nu ai inteles am facut folderu ala dar nu merge instalat easy mod
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”