as avea si eu o intrebare si o problema...
sunt incepator, adica ce mai, sunt un simplu user si mi-a dat ceva bataie de cap phpbb-ul...
la firma unde lucrez am schimbat hoastingul si am fost rugat fiindca fata de ceilalti mai am o idee/2 sa salvez baza de date a forumului. adica sa o transfer pe cel nou.
Forumul vechi era la myx.net. Dupa perindari am reusit sa ma prind eu ca are pe undeva o optiune de salvare a bazei de date! am salvat si arhivat si dezarhivat, si full, si pe fiecare in parte, deh, ca un adevarat incepator...
Forumul vechi este la forum.motolife.ro
dimensiunea fisierului full arhivat este de aproape 400 kb. deci nu mult.. Ideea este ca la restaureaza baza de date imi apare
"Baza de date a fost restaurată cu succes.
Forumul dumneavoastră ar trebui să revină la starea lui înainte ca salvarea să se fi realizat."
Insa ioc!! adica nimic! nu tu useri, nu tu tabele si posturi! nica!
dupa ce am citit topicurile de pe aici am intrat eu in phpadmin (nu mi-a luat decat juma de zi sa-l gasesc!) si am incercat sa uploadez frumos la SQL. Acolo imi da eroare de timeout la versiunea arhivata full. Am reusit sa uploadez structura care avea vreo 3 kb insa forumul arata tot asa.. am uploadat dar mai departe nu stiu ce sa fac!! ma uit la chestiile alea ca la un text in chineza!
Pot sa zic ca am reusit sa instalez limba romana pe forumul nou (tot e ceva)

Asadar asta ar fi problema.. Poate sa-mi zica cineva pas cu pas ce anume trb sa fac ca sa restaurez baza de date pe forumul nou?! asa ca pt moroni...

Versiunea noua pe care o folosim este 2.0.8 iar cel de la myx nu stiu ce vers. foloseste ca nu scrie nicaieri!
Si intrebarea.. Am vazut ca forumul de aici are in dreapta niste casute, "discutii recente", "noutati"... Cum as putea sa fac si eu asta?
merci mult.