cum pot sa?

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
robyroy
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

cum pot sa?

Mesaj de robyroy »

salut . ma numesc robert si sunt nou in domeniu.
doua intrebari am (deocamdata).
1. in ce fisier trebuie sa modific codul pentru a pune numele oficial al site-ului si descrierea?
2. cum pot face ca unui anume utilizator (nu tuturor utilizatorilor) sa ii retrag dreptul de a posta link in semnatura?
Ro Poker
GrafsS
Fost coleg

Mesaj de GrafsS »

1. intrii in Panoul Administratorului si dai in stanga la configurare generala si in stanga iti apare nume forum si scrii numele forumului (ex. GrafsS, nu www....) si descrierea forumului
2. intrii tot in panoul administratorului dai jos in stanga la Administrare utilizatori mai jos dai pe Management si iti apare in stanga o casuta si scrii numele celui care vrei sa iti scoti semnatura si de acolo t descurci k e usor
robyroy
Utilizator înregistrat

Mesaj de robyroy »

GrafsS scrie:1. intrii in Panoul Administratorului si dai in stanga la configurare generala si in stanga iti apare nume forum si scrii numele forumului (ex. GrafsS, nu www....) si descrierea forumului
Vorbesc de tagul title si description cel care apare in google, cred ca nu m-am exprimat eu corect.
merci
Ro Poker
shocker
Utilizator înregistrat

Mesaj de shocker »

robyroy scrie:
GrafsS scrie:1. intrii in Panoul Administratorului si dai in stanga la configurare generala si in stanga iti apare nume forum si scrii numele forumului (ex. GrafsS, nu www....) si descrierea forumului
Vorbesc de tagul title si description cel care apare in google, cred ca nu m-am exprimat eu corect.
merci
/templates/xxx/overall_header.tpl
robyroy
Utilizator înregistrat

Mesaj de robyroy »

merci mult.
va mai stresez cand dau de vreo belea pe care nu stiu sa o rezolv :))
Ro Poker
adilinu
Nou venit

Cum pot sa fac thumbnails

Mesaj de adilinu »

Salut,
Am si eu o problema cu care ma confrunt de cateva zile...
Mi-am downloadat forumul phpBB 2.0.21 mi-am facut server virtual pe calc ... bazele de date tot ce trebuie si a functionat.
L-am upgradat cu mod-ul attachement_mod si inca functioneaza curat...dar aici a intervenit problema.

Pot sa atasez la mesaje fara nici o problema dar in cazul in care atasez poze mi le posteaza in mesaj in marimea originala X(X(X(....si am tot sapat prin fisiere pe acolo de mi-au iesit peri albi cum sa fac sa-mi apara in mesaj doar thumbnail-urile pozelor si doar cand dai click pe ele sa ti le afiseze intr-un _blank in marimea originala...aveti vreo idee? ca eu pot sa imbatranesc aici pana ii dau de cap ca tot degeaba.

Please heeeelp!!!
shocker
Utilizator înregistrat

Mesaj de shocker »

adilinu
Nou venit

Am reusit

Mesaj de adilinu »

Ms mult de link ... si cat am cautat dupa asa ceva..... nu e exact ceea ce mi-am dorit deoarece prima data incarca pozele intregi pe forum si apoi la face mici dar nu e nici o problema e bine si asa.... acum am alta problema .... numai administratorul(eu) si moderatorii pot sa ataseze imagini la mesaje... pe cand utilizatorii normali nu pot sa faca lucrul asta ... are careva vreo idee cum sa le dau si utilizatorilor normali drept de atasare de imagini la mesaje? .... am tot cautat pe la setari prin administrator panel dar nu am gasit... poate este dar nu am vazut eu.... help
mersi mult.
adilinu
Nou venit

Am reusit

Mesaj de adilinu »

Am reusit pana la urma .... pentru cei care mai dau de aceasta problema se pot modifica drepturile din [FORUM ADMIN]->Permissions.
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

adilinu, atentie la dublupost, citeste regulamentul.
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”