Windows Movies Maker, Probleme Help Me :((
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
Windows Movies Maker, Probleme Help Me :((
Deci azi am vrut sa fac un filmuletz din mai multe filmuletze am pus o melodie pe urma am scris titluri etc am pis filmele vreo 2 si cand vreau sa-l pun si pe al 3 lea filmuletz imi iese automat din program ! am dat si rr la calc pe urma am incerkat din nou tot asha imi face sad.gif( am luat si alta versiune ! deci va rog frumos daca stiti ce sa ai fac sa nu imi mai iasa din Windows Movies Maker cand bag mai mult de 2 filmuletze sa ma ajute si pe mine ms mult :*
Sunt sigur ca nu esti singurul caruia Windows Movie Maker ii face probleme. Am mai patit si eu tot felul de chestii din astea.. programul nu e prea performant, si nici nu poti sa faci mare lucru cu el. (ma refer la prelucrarea imaginii). Mai bine incearca un program mai profesional, gen Pinnacle Studio, sau Adobe Premiere (am auzit ca e foarte bun, dar.. are cerinte
)

What I'm s'pose to write here ?