Birthday MOD
- mihaitza
- Fost coleg
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Experimentat
Numai tu poţi decide dacă merită.... dacă forumul are utilizatori, dacă vor putea exista sau dacă doreşti să faci publică versiunea Profile Control Panel cu Birthday Mod integrat
În privinţa ajutorului este foarte greu de spus... dacă ajungi la un punct mort este greu pentru descifrat ce s-a întâmplat însă voi încerca atât eu cât şi ceilalţi membri (sunt sigur!) să te ajutăm dacă te hotărăşti să începi acest proiect.
În privinţa ajutorului este foarte greu de spus... dacă ajungi la un punct mort este greu pentru descifrat ce s-a întâmplat însă voi încerca atât eu cât şi ceilalţi membri (sunt sigur!) să te ajutăm dacă te hotărăşti să începi acest proiect.
- ciprianmp
- Utilizator înregistrat
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
OK!
Un raspuns pertinent, Mihai. Ai dreptate...
Inca nu stiu ce fel de forum va fi sau cati membri va reuni... Dar ambitiile mele nu ma lasa...
Voi incerca sa fac ceva cu chestia asta... Deja l-am abordat pe Niels... poate ne ajuta chiar el...
Bafta!
Inca nu stiu ce fel de forum va fi sau cati membri va reuni... Dar ambitiile mele nu ma lasa...

Voi incerca sa fac ceva cu chestia asta... Deja l-am abordat pe Niels... poate ne ajuta chiar el...

Bafta!
-
- Utilizator înregistrat
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
am probleme cu acest MOD... l-am luat de pe http://mods.db9.dk si l-am pus pe site... l-am instalat cu EasyMod si acum cand vreau sa vad un topic imi da eroarea:
Could not obtain post/user information.
DEBUG MODE
SQL Error : 1054 Unknown column 'u.user_gender' in 'field list'
SELECT u.username, u.user_id, u.user_posts, u.user_from, u.user_website, u.user_email, u.user_icq, u.user_aim, u.user_yim, u.user_regdate, u.user_msnm, u.user_viewemail, u.user_rank, u.user_sig, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_avatar, u.user_avatar_type, u.user_allowavatar, u.user_allowsmile, u.user_birthday, u.user_next_birthday_greeting, u.user_gender, p.*, pt.post_text, pt.post_subject, pt.bbcode_uid FROM phpbb_posts p, phpbb_users u, phpbb_posts_text pt WHERE p.topic_id = 78 AND pt.post_id = p.post_id AND u.user_id = p.poster_id ORDER BY p.post_time ASC LIMIT 0, 20
Line : 393
File : /usr/local/www/data-dist/go/hiphop/forum/viewtopic.php
... ma puteti ajuta ?
Could not obtain post/user information.
DEBUG MODE
SQL Error : 1054 Unknown column 'u.user_gender' in 'field list'
SELECT u.username, u.user_id, u.user_posts, u.user_from, u.user_website, u.user_email, u.user_icq, u.user_aim, u.user_yim, u.user_regdate, u.user_msnm, u.user_viewemail, u.user_rank, u.user_sig, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_avatar, u.user_avatar_type, u.user_allowavatar, u.user_allowsmile, u.user_birthday, u.user_next_birthday_greeting, u.user_gender, p.*, pt.post_text, pt.post_subject, pt.bbcode_uid FROM phpbb_posts p, phpbb_users u, phpbb_posts_text pt WHERE p.topic_id = 78 AND pt.post_id = p.post_id AND u.user_id = p.poster_id ORDER BY p.post_time ASC LIMIT 0, 20
Line : 393
File : /usr/local/www/data-dist/go/hiphop/forum/viewtopic.php
... ma puteti ajuta ?