Birthday MOD
- teror
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
am dat click pe kestia asta cu birthday_db_update.php
de fapt asa e adresa:
http://canalul18.dap.ro/forum/admin/mod ... update.php
arata o pagina alba ca se incarca si la un mom dat zice done si gata.
si apoi nimic.
da am mai instalat o data birthday modul si am vazut la penultimul sau ultimul pas ca zice ca versiunea alpha 3 nu altereaza baza de date sql, si ca beta 1 o sa faca asa ceva. deci eu cred ca c eo zis mihai ca nu am rulat comenzile sql (nu stiu ce is alea) la kestia asta se referea.
daca vreau ca varsta minima sa fie 13 ani si maxima de 99 ani unde tre sa setez, si ce? in ce fisier ?
comenzi sql nu stiu nimic... atat stiu k am sqladmin pe dap.ro si acolo pot scrie comenzi.. insa ce comenzi .. asta nu mai stiu.
de fapt asa e adresa:
http://canalul18.dap.ro/forum/admin/mod ... update.php
arata o pagina alba ca se incarca si la un mom dat zice done si gata.
si apoi nimic.
da am mai instalat o data birthday modul si am vazut la penultimul sau ultimul pas ca zice ca versiunea alpha 3 nu altereaza baza de date sql, si ca beta 1 o sa faca asa ceva. deci eu cred ca c eo zis mihai ca nu am rulat comenzile sql (nu stiu ce is alea) la kestia asta se referea.
daca vreau ca varsta minima sa fie 13 ani si maxima de 99 ani unde tre sa setez, si ce? in ce fisier ?
comenzi sql nu stiu nimic... atat stiu k am sqladmin pe dap.ro si acolo pot scrie comenzi.. insa ce comenzi .. asta nu mai stiu.
- BuGsY
- Fost coleg
Teror tu citeşti ma readme.txt sau le pui după ureche? Daca acolo scrie că tre sa pui fişierul ală în directorul root, în acelaşi director cu config.php şi altele, ce caută al tău în admin/mods/birthday_1.5.4em/ când defapt trebuia să fie în http://canalul18.dap.ro/forum/birthday_db_update.php.
Mai verifică odata poziţia tuturor fişierelor de pe forum pentru a vedea dacă trebuie mai multe mutate.
Mai verifică odata poziţia tuturor fişierelor de pe forum pentru a vedea dacă trebuie mai multe mutate.
- teror
- Utilizator înregistrat
acum o facut el ceva acolo.. si nu mai is goale spatiile alea.. am minim 5 ani maxim 100 , 7 zile to look forward si alte kestii... dar daca aici pe forum scria clar ce trebuie mutat si rulat, apoi sters nu mai stateam 4 zile sa imi bat capul!!!
ce-i drept e si vina mea k n-am citit treaba aia.. adik am citit-o da foarte fugitiv...
dupa parerea mea voi faceti o treaba excelenta... dar uneori ar trebui sa va coboratzi cu gandirea la cea a unui om care se intalneste pt prima oara cu astfel de probleme, si care trebuie sa i se dea mura-n gura ! (prima oara.. apoi incetul cu incetul invatza el)
si cu EM tot singur a trebuit sa gasesc ajutor k nimeni nu m-a ajutat.. si am aflat ca este un version changer si apoi se poate instala din nou EasyMOD-ul.. si aici am intrebat si nimeni nimic, si pe phpbb.com si pe area51.php...etc
si pana la urma am zis k dak nu ma ajuta nimeni.. iau searchu` si da-i frate.... si mi-am mancat vre-o 3 nopti la rand pana am reusit sa instalez iar EM , apoi alte 3 pana sa-i dau de capat la Birthday MOD
oricum voi meritatzi felicitari... k aveti atata rabdrae cu oameni ca si mine!!
toate cele bune!
ce-i drept e si vina mea k n-am citit treaba aia.. adik am citit-o da foarte fugitiv...
dupa parerea mea voi faceti o treaba excelenta... dar uneori ar trebui sa va coboratzi cu gandirea la cea a unui om care se intalneste pt prima oara cu astfel de probleme, si care trebuie sa i se dea mura-n gura ! (prima oara.. apoi incetul cu incetul invatza el)
si cu EM tot singur a trebuit sa gasesc ajutor k nimeni nu m-a ajutat.. si am aflat ca este un version changer si apoi se poate instala din nou EasyMOD-ul.. si aici am intrebat si nimeni nimic, si pe phpbb.com si pe area51.php...etc
si pana la urma am zis k dak nu ma ajuta nimeni.. iau searchu` si da-i frate.... si mi-am mancat vre-o 3 nopti la rand pana am reusit sa instalez iar EM , apoi alte 3 pana sa-i dau de capat la Birthday MOD
oricum voi meritatzi felicitari... k aveti atata rabdrae cu oameni ca si mine!!
toate cele bune!
- ciprianmp
- Utilizator înregistrat
Compatibil PCP?
Am avut Birthday Mod (Niels) si ulterior am instalat si Profile Control Panel MOD, moment in care m-am pomenit cu doua campuri diferite in care se introduceau datele de nastere, fiecarui mod apartinandu-i cate unul (si de care utilizatorii nu aveau cum sa-si dea seama decat dupa o reeditare a profilului, si asta numai daca erau foarte atenti la ce introdusesera anterior...). Pana la urma am reinstalat tot forumul, pentru ca o luase razna procesul de inregistrare dar si modul de afisare a datelor despre profilul userilor.
Acum am instalat doar PCP (care e totusi foarte bun), insa nu imi afiseaza in index sarbatoritii zilnici sau saptamanali... De aceea as vrea sa instalez si Birthday Mod. Ce credeti, ce sa modific pentru a nu mai avea conflicte? Practic as vrea ca facilitatile BirthdayMod sa utilizeze datele deja introduse prin meniul PCP. Poate cineva sa ma ajute cu acesta adaptare?
Acum am instalat doar PCP (care e totusi foarte bun), insa nu imi afiseaza in index sarbatoritii zilnici sau saptamanali... De aceea as vrea sa instalez si Birthday Mod. Ce credeti, ce sa modific pentru a nu mai avea conflicte? Practic as vrea ca facilitatile BirthdayMod sa utilizeze datele deja introduse prin meniul PCP. Poate cineva sa ma ajute cu acesta adaptare?
- ciprianmp
- Utilizator înregistrat
Banuiam...
Stiam asta dar am yis sa nu dau prea multe detalii deodata ca poate a mai patit-o careva si stie ce e de facut!
Ce-ar trebui sa fac? Sa pun aici codurile instalerelor? Ar fi suficient pentru inceput?
Totusi, n-as vrea sa dau cuiva de munca daca nu e ceva util mai multora... Tu ce zici Mihaita? Continuam sau abandonam subiectul?
Ce-ar trebui sa fac? Sa pun aici codurile instalerelor? Ar fi suficient pentru inceput?
Totusi, n-as vrea sa dau cuiva de munca daca nu e ceva util mai multora... Tu ce zici Mihaita? Continuam sau abandonam subiectul?
- ciprianmp
- Utilizator înregistrat
De sters acest mesaj...
Intre timp, ma si apuc de descifrat ce-i pe acolo...
IE e de vina... si proasta mea legatura la net...
IE e de vina... si proasta mea legatura la net...