O problema cu joomla

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
scorpio
Utilizator înregistrat

O problema cu joomla

Mesaj de scorpio »

Mi-am facut un cont la ilive.ro si am instalat joomla. Merge sa ma loghez pe prima pagina a site-ului: contulmeu.ilive.ro ; dar daca incerc sa ma loghez de pe pag contulmeu.ilive.ro/administrator dupa ce apas login imi apare urmatoarea chestie:

Cod: Selectaţi tot

Warning: session_start() [function.session-start]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 1006 is not allowed to access /var/tmp/ owned by uid 0 in /storage0/home/computer.ilive.ro/www/administrator/index.php on line 111

Fatal error: session_start() [<a href='function.session-start'>function.session-start</a>]: Failed to initialize storage module: files (path: ) in /storage0/home/computer.ilive.ro/www/administrator/index.php on line 111

Ce este de facut ?
Shara
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Shara »

www.joomla.ro | incearca aici ca este comunitatea romaneasca a joomla !
M*i*h*a*i
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de M*i*h*a*i »

Cod: Selectaţi tot

SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 1006 is not allowed to access /var/tmp/ owned by uid 0 in
Eroare de la host ;)
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”