problema mare
- dEiu
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
problema mare
Pana acum de vreo 5 siteuri mi-am facut si nu pot trece de un lucru
dupa ce il creez , intru in MySQL si de acolo nu stiu ce sa fac ca sa mearga site ca daca intru pe site zica e ca inexistent ..
cine vrea sa ma ajute va rog frumos
sa imi explicati ca la un incepator ca eu nu am mai lucrat cu PHP , MYSQL ... etc .. doar de 2 zile am zis ca ma apuc sa invat
dupa ce il creez , intru in MySQL si de acolo nu stiu ce sa fac ca sa mearga site ca daca intru pe site zica e ca inexistent ..
sa imi explicati ca la un incepator ca eu nu am mai lucrat cu PHP , MYSQL ... etc .. doar de 2 zile am zis ca ma apuc sa invat
-
Re: problema mare
Mai multe detalii, n-am inteles ce problema ai. Da copy/paste la eroare, linkul site-ului, ce vrei sa faci de fapt?dEiu scrie:Pana acum de vreo 5 siteuri mi-am facut si nu pot trece de un lucru
- dEiu
- Utilizator înregistrat
deci flowers
mi-am facut cont pe nume.lx.ro
sper sa nu fie luat drept reclama ca nu merge (http://virtualgaming.lx.ro/)
uitate .. zice ca e site inexsistent .. unde trebuie sa intru si ce trebuie sa fac sa il activez si de unde lucrez la el sa il fac frumos
mi-am facut cont pe nume.lx.ro
sper sa nu fie luat drept reclama ca nu merge (http://virtualgaming.lx.ro/)
uitate .. zice ca e site inexsistent .. unde trebuie sa intru si ce trebuie sa fac sa il activez si de unde lucrez la el sa il fac frumos

Daca spui ca de doua zile te-ai hotarat sa faci site, atunci probabil ca nu stii nici ca odata creata acea pagina cu Dreamwaver, va trebui sa o uploadezi prin ftp (file transfer protocol).
Acolo te poti conecta chiar si cu Windows Explorer, este destul sa tastezi in address bar ftp://nume.host.ro , iar apoi te poti loga. Totusi este recomandat sa folosesti un ftp client, de exemplu Smart ftp, sau total commander, care sunt mai utile.
Acolo te poti conecta chiar si cu Windows Explorer, este destul sa tastezi in address bar ftp://nume.host.ro , iar apoi te poti loga. Totusi este recomandat sa folosesti un ftp client, de exemplu Smart ftp, sau total commander, care sunt mai utile.