www.japonika.myforum.ro

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
lsdcrew
Utilizator înregistrat
Versiune: -
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de lsdcrew »

30 40 de useri activi ... rezulta acea "suma" iti spun si eu bafta cu forumul.. de mutat baza de date nu ai cum, dar o poti lua de la capat daca nu iti permiti sa dai bani pe un domeniu sa faci pe site-uri cu hosting free gen lx.ro iar daca nu sti cum sa il instalezi [phpbb-ul] intri kb.php?mode=cat&cat=1 si pe asta de pe myforum sa pui un cod sa redirectioneze userii pe noul forum... :wink:
rizwan
Fost coleg
Ext: Nu
Nivel php: Mediu

Mesaj de rizwan »

E dragut rau soarecele ala care face curat :)
Si japonika mi se pare un nume foarte cul :)
Hikary1
Nou venit

Mesaj de Hikary1 »

Forumul JAPONIKA este un forum fara mama si fara tata,orice membru isi poate lua foarte repede statutul de moderator si baneaza membri la greu,e jungla curata pe forumul Japonika :( ,si sa nu mai zic de topicurile pline de avatare si iconite,ce sa mai...arata ca la CIRC,mai bine i punea titul forumului "Mascarici" la designul care il are.....
bilo182
Utilizator înregistrat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bilo182 »

Hikary1 scrie:Forumul JAPONIKA este un forum fara mama si fara tata,orice membru isi poate lua foarte repede statutul de moderator si baneaza membri la greu,e jungla curata pe forumul Japonika :( ,si sa nu mai zic de topicurile pline de avatare si iconite,ce sa mai...arata ca la CIRC,mai bine i punea titul forumului "Mascarici" la designul care il are.....
intr-adevar am intrat in cateva posturi si sunt postate aiurea imagini, semnaturi gigantice.. e praf tandari
MeLe
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Server: UNIX/Linux

Mesaj de MeLe »

incearca sa pui si u imaginile de la subiecte mai mici si egale
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”