Header & Footer Simple Edit
- BaD-BoY
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Header & Footer Simple Edit
Cum pot modifica limita de caractere la aest MOD ?

xTreme Media - psyBNC, Eggdrop, Shells... [BETA]
Invata.NET - Comunitatea Învaţă NET !
Dark-Daisy.Ro - DD Blog !
- BaD-BoY
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Pentru ca este limita 255 sau nu stiu cat si daca bag in cod mai lung se opreste la 255 si restul le sterge si nu mai functioneaza.
xTreme Media - psyBNC, Eggdrop, Shells... [BETA]
Bun sa zicem ca ma apropii de sfarsit cu instalarea header footer,vorba ta shara sa imi fac curaj,pana la urma daca nu incerc singur tot degeaba,dupa ceva dureri de cap priviti ce a iesit:

Toate bune si frumoase,totusi daca pun ceva in header footer si dau butonul submit de mai sus,nu se salveaza nimic,oare pentru ele trebuie alt buton de submit sau lipseste altceva?Atasez in continuare link pentru fisierul meu board_config_body.
http://files.filefront.com/board+config ... einfo.html
Astept un raspuns ca am capiat de cap azi.Multumesc.
Nimeni cu o solutie?

Toate bune si frumoase,totusi daca pun ceva in header footer si dau butonul submit de mai sus,nu se salveaza nimic,oare pentru ele trebuie alt buton de submit sau lipseste altceva?Atasez in continuare link pentru fisierul meu board_config_body.
http://files.filefront.com/board+config ... einfo.html
Astept un raspuns ca am capiat de cap azi.Multumesc.
Nimeni cu o solutie?
Incearca sa il instalezi manual.Lutic scrie:am incercar sa instalez acest mod cu easymod si primesc urmatoarea eroare:
Critical Error
FIND FAILED: In file [includes/page_header.php] could not find:
if ( !defined('IN_PHPBB') )
{
die('Hacking attempt');
}
MOD script line #94
Va trebui sa maresti acel camp din mysql. Nu stiu despre care e vorba, pentru ca nu am folosit acest mod. Dar din ghid-ul de instalare al mod-ului, ar trebui sa iti dai seama care e acel camp, si sa modifici limita din mysql.VeyRonX scrie:La mine apare la fel dar am problema cu limita ... nu pot sa bag un mesaj mai mare de 255 caractere ....si nu stiu cum sa o maresc la cel putin 1000
Ca sa maresti la cel putin 1000, cred ca va trebui sa faci acel camp tip "text" din char sau varchar cum o fi acum...