Am dat unei persoane site admin pe forum ca sa imi faca ceva ce eu nu stiam. A avut acces la panoul administratorului. Dupa ce mi-a rezolvat treaba i-am scos accesul de site admin si i-am dat inapoi utilizator. De atunci cineva s-a plans la mine ca i s-au stres posturile de pe forum. Eu l-am banuit pe el. Cand am dat inapoi la userul lui sa vad ce acces are avea din nou site admin.
Apoi acum 2 zile tot forumul l-am gasit sters. M-am uitat in loguri si vad cum de pe ip-ul lui mi-a sters tot forumul!

Am adaugat baza de date mai veche si mi-am schimbat parola la userul meu eu fiind singurul Site Admin si lui i-am dat ban pe ip pe forum. M-a amenintzat ca imi f**e forumul si i-am zis ia sa vad ce ii faci si vad ca se inregistrase iarasi sub un alt nume de user si cand m-am uitat la banuri IP-ul lui numai era in lista de banuri

La un moment dat i-am zis "haide imi faci ceva la forum" si el mi-a zis sa ies de pe forum adica sa ma deloghez.
Ce trebuie sa fac ca nu imi dau seama cum si-a scos ipul de la banuri dupa ce imi schimbasem parola de la site admin.
Folosesc phpbb versiunea 2.0.22 dar templateul este unul modificat de mine dintr-un alt template:
Revision:
1.0.0
phpBB Version:
2.0.5 - 2.0.10
Multumesc!