forum hacked.

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
panda82
Nou venit

forum hacked.

Mesaj de panda82 »

Salut am o problema la un forum!

Am dat unei persoane site admin pe forum ca sa imi faca ceva ce eu nu stiam. A avut acces la panoul administratorului. Dupa ce mi-a rezolvat treaba i-am scos accesul de site admin si i-am dat inapoi utilizator. De atunci cineva s-a plans la mine ca i s-au stres posturile de pe forum. Eu l-am banuit pe el. Cand am dat inapoi la userul lui sa vad ce acces are avea din nou site admin.

Apoi acum 2 zile tot forumul l-am gasit sters. M-am uitat in loguri si vad cum de pe ip-ul lui mi-a sters tot forumul! :(. Noroc ca am avut o baza de date mai veche.

Am adaugat baza de date mai veche si mi-am schimbat parola la userul meu eu fiind singurul Site Admin si lui i-am dat ban pe ip pe forum. M-a amenintzat ca imi f**e forumul si i-am zis ia sa vad ce ii faci si vad ca se inregistrase iarasi sub un alt nume de user si cand m-am uitat la banuri IP-ul lui numai era in lista de banuri :?

La un moment dat i-am zis "haide imi faci ceva la forum" si el mi-a zis sa ies de pe forum adica sa ma deloghez.

Ce trebuie sa fac ca nu imi dau seama cum si-a scos ipul de la banuri dupa ce imi schimbasem parola de la site admin.

Folosesc phpbb versiunea 2.0.22 dar templateul este unul modificat de mine dintr-un alt template:

Revision:
1.0.0
phpBB Version:
2.0.5 - 2.0.10

Multumesc!
Tr3z3gu3T
Utilizator înregistrat

Mesaj de Tr3z3gu3T »

link2forum

detalii ce modificari ai pe el
[url=ttp://www.onmovies.info]OnMovies.INFO[/url]
panda82
Nou venit

Mesaj de panda82 »

Tr3z3gu3T scrie:link2forum

detalii ce modificari ai pe el
mie frica sa dau link-ul la forum poate se mai joaca cineva cu el :|

modificarile la template sunt culori imagini etc si chiar am inlocuit niste fisiere (cred ca erau .tpl) de la subsilver la asta modificatul pt ca la inregistrare nu imi afisa codul de verificare.

Chestia e si cred sigur ca de la asta se trage e decand i-am dat Site Admin.
Ce putea lua de acolo ca baza de date mysql nu poate fi accesata de afara si nu cred ca putea afla parola din panoul administratorului :|
thecrewstyle
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.6
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Mesaj de thecrewstyle »

Isi putea da acces de admin pe alt nume de utilizator :)
Comunitatea What's Funny
panda82
Nou venit

Mesaj de panda82 »

thecrewstyle scrie:Isi putea da acces de admin pe alt nume de utilizator :)
Bun. Luasem la puricat inainte toti utilizatorii (acolo cand apesi pe membrii) sa vad cui ii apare Site Admin si nu aparea la nici unu. Dar nu Site Admin are puterea suprema vad eu acum ci Administrator (Administrare Utilizatori - Permisiuni) si am dat pe un alt user de al meu Administrator sa vad daca ii apare ceva la membrii si nu ii apare. Deci cum as putea sa vad cine are Administrator fara sa iau la puricat toti userii. Multumesc!
panda82
Nou venit

:))

Mesaj de panda82 »

Mersi mult mane am cautat in baza de date user_level 1 si am gasit unii cu acces de admin. Multumesc mult inca odata :*
thecrewstyle
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.6
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Mesaj de thecrewstyle »

Isi putea da acces de admin, fara sa isi schimbe rankul. I-a acest lucru in vedere data viitoare ;)
Comunitatea What's Funny
panda82
Nou venit

Mesaj de panda82 »

thecrewstyle scrie:Isi putea da acces de admin, fara sa isi schimbe rankul. I-a acest lucru in vedere data viitoare ;)
cum?
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”