Timpul zonal: GMT +2h
- secarica
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.x
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Aşa şi este setat.bogdan scrie:[...] functioneaza corect cu precizarea ca in profilul utilizatorului trebuie sa-ti setezi singur ora pe care o vei vedea atunci cand esti autentificat: GMT+2.
Totuşi, indiferent cum ar fi, eu presupun că setarea aia are legătură cu ora care apare în mesajele forumului propriu-zis şi mai puţin cu mesajele automate pe care le trimite forumul (de genul "Bună secarica, primeşti mesajul ăsta pentru că blah, blah").
O fi de la ceasul serverului, aşa că ...
Cristi
... cea mai bună armă este adevărul – cu condiția să știi să-l folosești
- maaxx
- Utilizator înregistrat
- Server: Windows
GMT, timpul si phpbb2 ?!
Neatza,
am si eu o problema cu setarea datei in phpBB2, desi ora este bine setata in 'Configurare generala', adica gmt+2, iar data pe server este corecta ( Tue Apr 13 11:06:27 EEST 2004, in momentul scrierii acestui mesaj) forumul meu este cu o ora in urma. Daca setez gmt+3 ora este afisata corect, dar nu-mi convine lucrul asta, ca sunt in Romania, nu in Rusia. Din discutiile existente despre acest subiect nu prea am ajuns nicaieri asa ca mai vreau niste idei.
O zi buna.
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
am si eu o problema cu setarea datei in phpBB2, desi ora este bine setata in 'Configurare generala', adica gmt+2, iar data pe server este corecta ( Tue Apr 13 11:06:27 EEST 2004, in momentul scrierii acestui mesaj) forumul meu este cu o ora in urma. Daca setez gmt+3 ora este afisata corect, dar nu-mi convine lucrul asta, ca sunt in Romania, nu in Rusia. Din discutiile existente despre acest subiect nu prea am ajuns nicaieri asa ca mai vreau niste idei.
O zi buna.
-
- Utilizator înregistrat
problema la afisarea datei GMT+2
Salut
de cateva zile am vazut ca ora mesajului trimis de cineva apare ca la GMT+1 .. nu ca la GMT+2 cum e normal in zona noastra , toate datele de pe site sunt cu o ora in urma .. aveti vreo idee de ce ??.. ce poate sa fie ?
Am incercat sa pun GMT+3 si totul e ok.. orele apar corect .. dar la noi in ro eu sunt 100% sigur ca trebuie GMT+2.
10x in advance
see ya all
de cateva zile am vazut ca ora mesajului trimis de cineva apare ca la GMT+1 .. nu ca la GMT+2 cum e normal in zona noastra , toate datele de pe site sunt cu o ora in urma .. aveti vreo idee de ce ??.. ce poate sa fie ?
Am incercat sa pun GMT+3 si totul e ok.. orele apar corect .. dar la noi in ro eu sunt 100% sigur ca trebuie GMT+2.
10x in advance
see ya all
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
vezi subiectul GMT, timpul si phpbb2 ?! !
- BuGsY
- Fost coleg
Bravoalemal scrie:ah, m-am inscris in acest forum ca sa pun exact aceeasi intrebare, dar exact inainte de a posta mi-am zis sa fac o "cautare" si voila am dat de problema. Ma bucur ca nu am facut un topic nou doar ca sa pun aceeasi intrebare.