[DEZV] Tutoriale in Flash
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- IronAngel
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
re:
Salut! 
-nu-mi aduc aminte sa fi mentionat eu ceva despre corectarea greselilor
Am pus doar preloadul pentru ca incarcarea fisierului sa se faca mai repede si doar o singura data de catre utilizatori! Astept parerei! Functioneaza sau nu!?
-in ceea ce priveste corectarea greselilor am sa le corectez cand imi repar PC-ul
.Toate documentele sunt pe celalalt PC si am o problema cu PowerSupply-ul. Mi s-a ars azi dimineata coolerul de la el si se incalzeste!
-daca mai gasesti greseli posteaza-le pls pentru ca vreau sa termin cu acel tutorial!
Cu cel de-al doilea sunt aproape gata l-am inceput aseara ca nu ma mai doare mana! (maine imi scot firele
)

-nu-mi aduc aminte sa fi mentionat eu ceva despre corectarea greselilor

-in ceea ce priveste corectarea greselilor am sa le corectez cand imi repar PC-ul

-daca mai gasesti greseli posteaza-le pls pentru ca vreau sa termin cu acel tutorial!

- IronAngel
- Utilizator înregistrat
Chestionar
Chestionar despre utilitatea Ghidului de utilizare in varianta Flash! va rog sa creati acest chestionar! Merci

- IronAngel
- Utilizator înregistrat
re:
Salut! 
merci mihaitza! In legatura cu primul tutorial nu mi-a dat nimeni de veste
se incarca mai bine sau nu? La mine se incarca repede, dar nu stiu cum este pe dial-up?
cya

merci mihaitza! In legatura cu primul tutorial nu mi-a dat nimeni de veste

cya

- IronAngel
- Utilizator înregistrat
re:
Credeam ca numai moderatorii pot creea chestionare fiindca in loc sa fac Topic Nou facusem Raspundemihaitza scrie:Done!
Pont: Modificând primul mesaj poţi adăuga/edita chestionarul.

merci

- IronAngel
- Utilizator înregistrat
re:
Salut! 
inca nu mi-a raspuns nimeni la intrebare
c'ya

inca nu mi-a raspuns nimeni la intrebare

Status actualizat viewtopic.php?t=939In legatura cu primul tutorial nu mi-a dat nimeni de veste se incarca mai bine sau nu? La mine se incarca repede, dar nu stiu cum este pe dial-up?
c'ya

-
- Nou venit
re;multumiri
Este foarte important sa stii ca ai pe cineva la care poti sa apelezi atunci cand nu m-ai ai la cine,este foarte bine sa traiesti cu aceasta impresie.daca toti ne ignora noi sa incercam sa nu ne ignoram