[REZOLVAT]php database

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
axn
Utilizator înregistrat

[REZOLVAT]php database

Mesaj de axn »

Salutare.

Am o curiozitate: in baza de date a forumului, in phpbb_users la user_regdate, user_lastvisit, si peste tot unde trebuie sa apara data.. ce numere sunt acelea ? e ceva sistem de criptare ? Pentru ca eu am facut pe site un formular de inregistrare, si as vrea sa introduc aceste date in phpbb_users, pt. ca daca se inregistreaza pe site, sa se logheze cu acelasi user si pe forum, si invers. Insa nu imi dau seama de user_regdate. Cum este interpretat ?
De exemplu, : Ultima vizită: 06 Sep 2007 14:33
in mysql am asa: 1189089238

Si inca ceva, am vazut ca user_id nu este auto_increment, si deci acolo apare 0 cand cineva se inreg. de pe site. As putea sa preiau valoarea campului user_id de la ultimul user, si sa ii atribui valoarea +1, dar m-as complica destul de mult. Este vre-o problema oare pt. forum daca fac acel camp auto_increment ?

Multumesc anticipat.
Ultima oară modificat 06-Sep-2007, 20:46:41 de către axn, modificat 1 dată în total.
carol
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Re: php database

Mesaj de carol »

axn scrie:e ceva sistem de criptare ?
MD5
Spaţiu de închiriat | Spaţiu de închiriat | Spaţiu de închiriat
axn
Utilizator înregistrat

Mesaj de axn »

Eu intrebam daca forumul foloseste vre-un sistem propriu de criptare/decriptare pentru datele astea.
In md5 este doar parola. Daca ar fi data si ora ultimei vizite in md5, atunci cum o mai decripteaza sa apara pe profilul fiecarui user ? :D

Late Edit: Am rezolvat problema.
Tr3z3gu3T
Utilizator înregistrat

Mesaj de Tr3z3gu3T »

poate ne spui si cum :D
[url=ttp://www.onmovies.info]OnMovies.INFO[/url]
axn
Utilizator înregistrat

Mesaj de axn »

Da, desigur.
Acele numere de fapt sunt UNIX time. E destul sa faci o variabila $data_curenta = date() , iar apoi echo ''.$data_curenta.'';
Asta va returna data in unix time. Cum se calculeaza pentru a fi afisat in pagina ceva de genul: Data: zz//ll//aaaa 00:00, nu stiu inca, dar nu am avut nevoie de asta, pentru ca este afisat de phpbb in pagina profile.
Eu voiam doar sa stiu cum pot sa obtin .. aceste numere care nu mi-am dat seama ce reprezinta, ca sa pot introduce in mysql.
What I'm s'pose to write here ?
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”