Stiu ca exista o metoda de a optimiza forumul pentru google si celelalte forumuri, dar dupa vreo 20 de minute de cautare intensa m-am lasat pagubas si ma las pe mana voastra.
Un link ceva se poate? Am phpBB 2.0.22
Multumex anticipat
Google optimisation
- M*i*h*a*i
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Cel mai bine optimizezi un forum cu mod-ul PhpBB Seo Url.După ce ai instalat acest mod,îţi faci o hartă a site-ului (sitemap)şi ţi-o bagi in...contul de la google webmaster tools

-
- Utilizator înregistrat
- Trask Konoda
- Utilizator înregistrat
adwords nu are nici o legatura cu optimizarea pentru motoarele de cautare.
Ai nevoie de cat mai mult continut si actualizari zilnice (asta pe langa linkuri si sitemap).
Ai nevoie de cat mai mult continut si actualizari zilnice (asta pe langa linkuri si sitemap).
<a href="http://www.plodul-gandirii.blogspot.com" title="Cugetari">Cugetari</a>
- dojo
- Fost coleg
Eu am instalat able-to-know. Metoda numarul 1 insa este un continut de mare calitate, updatat zilnic, uptime foarte bun per server, link-uri de calitate catre tine si niste mici optimizari pe pagina (alt tags la imagini etc.). Cele mai bune rezultate le am cu morrowind.ro, dar am o caruta de articole acolo .. post-uri in fiecare zi, asa ca este in trend ascendent. Si able to know ala a facut si el treaba buna.