Wrestling Games
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
Wrestling Games
Stie careva vreun jok cu wwe care are si sange ! ca eu am wwe vs raw 2007,wwe vs raw 2002 si wrestlemania 23 si nici unu dintre ele nu are sange crying ! daca stie cineva vreun jok cu wwe cu sange pe pc postati aici va rog ! sau daca stiti vreun patch ceva pt a putea baga sange in jok ! daca stiti postati pe forum sau contactatima la iduul de mes forum_escape ! daca stiti cum sa castigati sange in orce jok de mai sus sau ce trb sa faceti pt a avea sange in jokurile de mai sus sau daca exista altul cu sange conctactatima pe YM sau pe forum ms mult :*
-
- Utilizator înregistrat
- WWEMania
- Utilizator înregistrat
- Versiune: phpBB2
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
svr 2006 e tot pe ps .... nu e pe pc si nu bag nici un id... daca vrei sa discuti despre jocuri din wrestling intra pe www.wwe.obodai.comgraure_andrei scrie:am vazut pe youtube ! smackdown vs raw 2006 ! si akolo era cu sange ! stiu ca e smackdown vs raw 2006 pe pc ! dar 2007 e numai pe playstation ! baga idiul meu froum_escape ca vreau sa vb cu tine

-
- Utilizator înregistrat