www.club4x4.ro

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Max
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Max »

Silvers scrie:arata mai bine un cms :) cu o tema cat de cat pentru masini 4x4 , nu zic ca asta nu e , dar arata mai bine cu un cms pe el :)
Ce e un "cms"?

PS. Tin sa precizez ca eu am alta ocupatie. Alte afaceri. Partea cu offroad-ul e pasiune si tot din pasiune am facut si acest forum. Nu e promovat pentru ca forumul e in cerc restrans.
Cand vor fi gata actele de la Clubul sportiv Club4x4 , atunci voi promova si forumul. Pana atuni doresc sa il aranjez.
Ultima oară modificat 21-Aug-2007, 16:12:21 de către Max, modificat 1 dată în total.
octaviansan
Utilizator înregistrat

Mesaj de octaviansan »

Silvers scrie:arata mai bine un cms :) cu o tema cat de cat pentru masini 4x4 , nu zic ca asta nu e , dar arata mai bine cu un cms pe el :)
Te-ai săturat de forumuri ? :)

Eu nu cred că ar fi mai bine un CMS. Unde s-ar mai discuta despre Maşini ? :roll:
thecrewstyle
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.6
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Mesaj de thecrewstyle »

Max scrie:
Ce e un "cms"?
Max, ar fi bine sa te opresti aici cu dublu posturile. Nu de alta dar vei primi avertisment
Comunitatea What's Funny
Max
Utilizator înregistrat

Mesaj de Max »

thecrewstyle scrie:
Max scrie:
Ce e un "cms"?
Max, ar fi bine sa te opresti aici cu dublu posturile. Nu de alta dar vei primi avertisment
Scuza-ma dar nu dublez post-urile, doar citez persoane diferite in mesaje separate.

O sa incerc sa grupez raspunsurile pentru toti in acelasi mesaj.

Mersi pentru avertizare.
zN3u
Utilizator înregistrat

Mesaj de zN3u »

merge mult mai bn acest forum decat un CMS daca sar face si un sit la el ar fi super dar cms nu se prea potriveste la treaba asta

pt acele iconitze incerca sa se personalizezi dupa placul tau si al desingarului tau iti da el ceva sfaturi
dojo
Fost coleg

Mesaj de dojo »

Daca e sa mergem pe "literatura' si un forum este un content management system. Si nu sfatuiesc pe nimeni sa puna un forum pe Nuke, Joomla sau altele, ca se apuca sa revina pe script de forum in mai putin de 4 luni.

Si eu am pus pe Nuke articole si apoi am pus si forum-ul in actiune. Am avut atatea erori si probleme incat m-a luat cu nervi. Si am pierdut 10 ore sa transfer o baza de date de pe phpbbtonuke (forum-ul phpBB pus in Nuke) si pe phpBB standalone.

Script-urile de forum sunt pentru forum, cele de director pentru director etc. Portal-urile arata prost in mare parte si la o comunitate teapana incep sa scartaie.

Daca nu te pricepi la asta, nu da asemenea sfaturi :)

Stiu ca nu te omori dupa forums pentru ca nu vrei sa faci skin si instalari de hacks. Problema este ca orice ai folosi ca si script trebuie sa instalezi modificari si sa faci skin unicat.

Sfatul meu este sa folosit script-uri specializate de forums pentru forum-uri .. ca stiu aia ce fac. Nu exista forum in care sa nu instalezi hacks. Si pe Vbulletin am instalat vreo 20 ... desi script-ul are la facilitati de te ia cu dureri de cap.

Si acum inapoi la topic ... nu imi plac incon-urile alea animate .. slaba calitate. Scoate faza aia "cu fite" .. ca nu e indicat sa folosesti forum-ul pentru "lupte" cu altii. Ai tu mai multa minte si las-o moarta :)

In general este destul de placut .. logo-ul in stanga e cam micut .. sa fie mai vizibil. Bafta in continuare ;)
thecrewstyle
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.6
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Mesaj de thecrewstyle »

Max scrie:
thecrewstyle scrie:
Max scrie: Ce e un "cms"?
Scuza-ma dar nu dublez post-urile, doar citez persoane diferite in mesaje separate.

Mersi pentru avertizare.
Forumu asta are un regulament in care spune ca nu e voie sa facem dublu post la un interval mai mic de o zi. Cand le citezi, fa in asa fel incat sa apara intr-un singur post.
P.S. Eu nu ti-am dat avertisment (nu sunt in masura sa dau), doar te-am sfatuit ;)
Comunitatea What's Funny
Max
Utilizator înregistrat

Mesaj de Max »

thecrewstyle scrie:
Max scrie:
thecrewstyle scrie: Max, ar fi bine sa te opresti aici cu dublu posturile. Nu de alta dar vei primi avertisment

Mersi pentru avertizare.
Forumu asta are un regulament in care spune ca nu e voie sa facem dublu post la un interval mai mic de o zi. Cand le citezi, fa in asa fel incat sa apara intr-un singur post.
P.S. Eu nu ti-am dat avertisment (nu sunt in masura sa dau), doar te-am sfatuit ;)
Da, am citit si eu punctul 3 de la regulament. Bineinteles ca ma voi conforma. Multumesc pentru sfat in cazul asta. :wink:
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”