live stats pe forum
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
live stats pe forum
am vazut pe multe forumuri, site uri un php dragutz care are in el implementata o chestie frumoasa legata de statusul unui server de counter strike spre exemplu .. ma poate ajuta cineva cu acel mod care poate face asta ????? un exemplu la ce ma refer e aici ..... www.elitegames.ro/stats
multumesc
multumesc
- VapDesigns
- Utilizator înregistrat
-
- Utilizator înregistrat
nu e vorba ca am sau nu servere de cs ... eu vreau sa bag pe forum la mine acelasi de stats ... dar e un mod .. si voiam sa ma ajutati .... da intr adevar am si eu 3 servere ... unul momentan inchis ca am niste probleme cu dns ul la el ..... dar celelalte doua au unu un an de zile de mers non stop si unu apr 2 ani ... nu sunt chiar niste servere aparute peste noapte ...
- thecrewstyle
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.6
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
wow. Amorphous, daca te uitai cu cateva topicuri mai jos vedeai asta viewtopic.php?t=8755
Comunitatea What's Funny
-
- Fost coleg
Ce este phpBB Romania ? Este o comunitate online a romanilor pentru scriptul de forumuri phpBB. Aici se ofera suport pentru orice are legatura cu phpBB. Pe langa acestea, se mai pot prezenta proiectele ce tin de phpBB sau orice alta natura a web-ului. Se mai ofera suport si pentru discutii centrate pe subiecte IT.
Ce zici tu de counter-striker-isti este pe jumatate adevarat. Da, aproape in fiecare zi apare un forum de counter, insa acestea folosesc scriptul phpBB. Ce e mai rau este descrierea acestora, reclama fiind facuta pentru serverele de c.s. si mai putin pentru forum/site. Si ai mult, chiar se si discuta despre aceste servere in loc sa se discute despre site-ul / forumul acestora.
Ce zici tu de counter-striker-isti este pe jumatate adevarat. Da, aproape in fiecare zi apare un forum de counter, insa acestea folosesc scriptul phpBB. Ce e mai rau este descrierea acestora, reclama fiind facuta pentru serverele de c.s. si mai putin pentru forum/site. Si ai mult, chiar se si discuta despre aceste servere in loc sa se discute despre site-ul / forumul acestora.
- thecrewstyle
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.6
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat