Da aceasta este prima impresie care o trag vizitatorii, viitori useri pe forumul tău şi anum DESIGNUL şi ACTIVITATEA PE FORUM şi în acelaşi timp articole, subiecte interesante. Ceva care să îi facă să se integreze în comunitate.
Nu am zis să îţi cumperi un domeniu, dar mai bine fă-ţi un cont pe xhost.ro dap.ro zendurl.com şi ţi-l instalezi de la 0 şi aşa ai acces şi la baza de date la fişierele din ftp ş.a.m.d
Online-Games
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- dojo
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Dupa ce iti iei un host decent si domeniu, plus incepe sa apara un topic doua de calitate, poate punem de un cooperation situl tau -morrowind.ro .. numai ca trebuie sa fie ceva de capul lui, ca nu fac exchanges asa aiurea.
Ideea nu e atat de rea .. nu am stat niciodata sa ma omor cu gandul ca nu sunt pe o nisa si ca sunt alti pesti mai mari .. las' ca e loc de toti...
Asta este marele pas: 300 de mii un domeniu .net sau ce vrei, .ro e mai scump .. si un host .. 5-10 ron pe luna.. nu cred ca e moarte de om. Daca tragi ca lumea de situl asta si muncesti pe el, are sanse. E plina romania de forum-uri mari si proaste .. nu stiu daca sunt 15 in care postez .. daca faci ceva de calitate, vor veni si useri
Ideea nu e atat de rea .. nu am stat niciodata sa ma omor cu gandul ca nu sunt pe o nisa si ca sunt alti pesti mai mari .. las' ca e loc de toti...
Asta este marele pas: 300 de mii un domeniu .net sau ce vrei, .ro e mai scump .. si un host .. 5-10 ron pe luna.. nu cred ca e moarte de om. Daca tragi ca lumea de situl asta si muncesti pe el, are sanse. E plina romania de forum-uri mari si proaste .. nu stiu daca sunt 15 in care postez .. daca faci ceva de calitate, vor veni si useri