Fisiere protejate
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Fisiere protejate
Mi-am cumparat acum 2 zile un Sony Ericsson K510i si am in el cateva fisiere protejate. Cum ar fi un mp3 default, o tema default + cateva pagini web care nu ma intereseaza.
Vreau sa le sterg, pot?
Nici din calculator nu le pot sterge, cand ma conectez cu cablu de date nu le vede
Deci?
Vreau sa le sterg, pot?
Nici din calculator nu le pot sterge, cand ma conectez cu cablu de date nu le vede
Deci?
- octaviansan
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
- thecrewstyle
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.6
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Scz daca ma bag aiurea. pana ieri am avut si eu un sony k310i. azi mi-am luat un sony k550i si are multe functii (misto) care se pot accesa doar cu net. Dar nu stiu cum se poate face un cont pe telefon. Ma poate ajuta cineva?
Uitati aici o poza cu telefonu http://www.cel.ro/telefoane-mobile/tele ... on-k550-l/
Uitati aici o poza cu telefonu http://www.cel.ro/telefoane-mobile/tele ... on-k550-l/
Comunitatea What's Funny
- VapDesigns
- Utilizator înregistrat
Acele fisiere din ce cunosc eu nu se pot sterge. Cel putin nu se pot sterge asa usor.
Trebuie cineva care se pricepe la modificat softul unui telefon.
O sa ma interesez, si va anunt.
PS: @thecrewstyle, netul costa acum 3-4 luni 3 euro lunar(Orange), care erau retrasi. Netul pe telefon, se activeaza in functie de reteaua de telefonie pe care o folosesti. Suna la serviciul clienti. || La Orange, suni la *100# si iti trimit ei setarile.
Numai bine
Trebuie cineva care se pricepe la modificat softul unui telefon.
O sa ma interesez, si va anunt.
PS: @thecrewstyle, netul costa acum 3-4 luni 3 euro lunar(Orange), care erau retrasi. Netul pe telefon, se activeaza in functie de reteaua de telefonie pe care o folosesti. Suna la serviciul clienti. || La Orange, suni la *100# si iti trimit ei setarile.
Numai bine
- thecrewstyle
- Utilizator înregistrat
- VapDesigns
- Utilizator înregistrat
- thecrewstyle
- Utilizator înregistrat
Al meu nu are Live!. dar citeste aici http://www.emag.ro/telefoane_gsm/telefo ... 0i--pK550i .
"Acces internet:NetFront"
"Acces internet:NetFront"
Comunitatea What's Funny