subblack blue problem

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
Adina
Nou venit

subblack blue problem

Mesaj de Adina »

Am luat o tema de pe internet aceea cu mai multe culori , adica rosu , verde , albastru , alb , roz !

1. Nu am subblack.css .. de ce ? :?
2. Cum fac ca atunci cand posteaza userii sa nu mai apara 1 post negru , unu mai spre gri ?
Adina
Nou venit

Mesaj de Adina »

Ma ajutati pls ?
Shara
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Shara »

Nu este cazul sa faci double-post. Iti va raspunde cine va stie sa te ajute si cand va citi mesajul tau.

NU stiu de unde ai luat tu sub subBlack si sa mearga sa-l instalezi fara sa ai css-ul.
Foloseste linkul acesta pentru a descarca subBlack : http://www.phpbbhacks.com/download/544 si cred ca mai departe te descurci.
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

aleCStrike, parca aveai ban pe 7 zile. Pentru ca nu respecti decizia, se mai adauga 14 zile, inclusiv pe IP, la care se mai adauga 7 pt. doublepost. In total face 1 luna, intervalul 14 august - 14 septembrie.
BODY
Utilizator înregistrat

Mesaj de BODY »

La subblack nu e subblack.css ... Iti alegi tema ( subblack blue , subblack gold , etc ) si ai blue.css , gold.css , etc :)
@ Razer Deathadder, Razer eXactmat + Steelseries Siberia Red Edition # N1

www.darkstrike.ro/forum :">
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”