cum pot adauga un alt still
- IS 18 BOG
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
sa mor de inteleg
eu nu vreau decat sa revin la stilul initial ! subsilver.. pe celalat l-am sters ala l-am si sters
eu nu vreau decat sa revin la stilul initial ! subsilver.. pe celalat l-am sters ala l-am si sters
Ultima oară modificat 22-Mar-2004, 15:03:28 de către IS 18 BOG, modificat 1 dată în total.
- IS 18 BOG
- Utilizator înregistrat
ok dar te-am intrebat dupa ce am rulat acest fix_1.php ce fac ????BuGsY scrie:NU! Rularea acestui fişier se face din browser.. adică te vei duce la http://www.automotorclub.com/forum/Fix_1.php (sau cum o fi numele acestuia)
gata finish sa dus ??
am pus ala si l-am rulat asta imi da
Warning: main(./extension.inc): failed to open stream: No such file or directory in /home/automoto/public_html/forum/templates/subSilver/fix_1.php on line 6
Warning: main(): Failed opening './extension.inc' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/automoto/public_html/forum/templates/subSilver/fix_1.php on line 6
Warning: main(./config.): failed to open stream: No such file or directory in /home/automoto/public_html/forum/templates/subSilver/fix_1.php on line 7
Warning: main(): Failed opening './config.' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/automoto/public_html/forum/templates/subSilver/fix_1.php on line 7
Warning: main(./includes/constants.): failed to open stream: No such file or directory in /home/automoto/public_html/forum/templates/subSilver/fix_1.php on line 8
Warning: main(): Failed opening './includes/constants.' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/automoto/public_html/forum/templates/subSilver/fix_1.php on line 8
phpBB Template Error Fix
Error: phpBB is not Installed!
- BuGsY
- Fost coleg
Ştergi tot ce este acum în directorul /forum/ (http://www.automotorclub.com/forum/), te duci şi descarci PhpBB 2.0.7 Full Package (arhivă .zip), dezarhivezi tot şi le uric pe server în directorul dorit de tine şi arunci un ochi sa vezi care e treaba cu instalarea
După aia ieşi afara preţ de câteva minute, tragic aer în piept revi în casă şi te duci la catalogul de articole despre stiluri şi vezi Cum adaug un nou stil sau o nouă temă?
Am uitat sa precizez ca va trebui sa te uiti si peste articolul Eroare: Table 'phpbb_auth_access' already exists atunci cand vei instala noul forum.
După aia ieşi afara preţ de câteva minute, tragic aer în piept revi în casă şi te duci la catalogul de articole despre stiluri şi vezi Cum adaug un nou stil sau o nouă temă?
Am uitat sa precizez ca va trebui sa te uiti si peste articolul Eroare: Table 'phpbb_auth_access' already exists atunci cand vei instala noul forum.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
daca ai deja tabelele create, nu trebuie decat sa creezi fisierul config.php in radacina !
daca ai creat acest fisier conform cu specificatiile generale din articolul Instalarea forumului phpBB - instalare noua si primesti eroarea inseamna ca nu ai dat datele corecte de conectare in fisierul config.php !
PS. mai multa atentie nu strica !
daca ai creat acest fisier conform cu specificatiile generale din articolul Instalarea forumului phpBB - instalare noua si primesti eroarea
Cod: Selectaţi tot
Could not connect to the database
PS. mai multa atentie nu strica !