Nu stiu .. daca aici ..

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
VapDesigns
Utilizator înregistrat

Nu stiu .. daca aici ..

Mesaj de VapDesigns »

Nu stiu daca aici trebuie sa zic ceva .. dar vreau sa va arat site-ul asta ...

http://www.showpark.ro

e prea imbecil ... cat de prost poti sa fii sa faci 2 greseli in header .. si sa gresesti nenumarat pe parcurs .... doar intr-o pagina ...

eu unu is pe jos de ras de prostia umana .. le-am si dat mail ...

Cu asta vor sa prosteasca lumea ?

Singurul site .. pe care l-am citit complet .. :lol: :lol: :lol:
lsdcrew
Utilizator înregistrat
Versiune: -
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de lsdcrew »

folosea diacritice în banner-ul acela şi când apeşi pe tasta Y îţi apare Z şi invers dar la CÂTIGURI o fi greşit ...

oricum mai bine alegeţi site-ul cu varianta în engleză :)
VapDesigns
Utilizator înregistrat

Mesaj de VapDesigns »

hmmmmmmm... sa zicem .. dar citeste mai mult ...

intro? ceo? :| ... c'mon .. CUM SHOW PARK-UL FUNCTIONEAZA? ... analfabet .. clar ...
sorelsorel
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Nivel php: Mediu

Mesaj de sorelsorel »

Dacă am lua la rost toate sit-urile româneşti programate prost, cu un design aiurea sau cu webmasteri agramaţi am duce la epuizare resursele phpbb.ro.

Nu cred că-şi are rostul, asta e, sunt mulţi ca el.
skeleton
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Nivel php: Mediu

Mesaj de skeleton »

Tin minte ca m-a sunat mai demult cineva. Spunea ca e de la o firma din Satu-Mare, faceau ceva promotii (numarul meu il aveau din cartea de telefon, haha). Cica imi ofereau o excursie in Ungaria, la o expozitie de case, eu trebuia sa platesc doar 100 de euro transportul, ca restul asigurau ei (cazare la hotel de 4 stele parca, trebuia doar sa imi plimb fundul, sa admir casele). Bun. Ma gandesc "poate nu e teapa, oricum, nu am nimic de pierdut sa pun cateva intrebari, ca oricum nu ma duc". Primul lucru, le cer un numar de telefon, numar de contact. S-au fecalizat pe ei (sa nu folosesc un termen mai urat), tot intreba cel de la telefon prin stanga si dreapta (a crezut ca nu se aude). Dupa 2 minute vine cu raspunsul "Nu va putem da un numar de telefon. Va lasam cateva zile sa va hotarati si va sunam noi Joi, sa vedem daca mergeti sau nu". M-a bufnit rasul, am ras mai subtil, sa nu se prinda omul. Pasul 2 a fost sa ii cer un nume de firma. Iar a facut pe el. Mi-a dat un nume de firma. Eram langa calculator, am cautat firma in Registrul de Comert. Nu exista. Il anunt pe domnul respectiv. Vine si raspunsul "Pai haideti sa nu o tot intindem. Azi e marti, va lasam timp de gandire pana joi. Atunci o sa va sunam sa ne anuntati". Nu au mai sunat. Presupun ca au crezut ca o sa dea de o baba, care asteapta vreo ocazie sa vada si ea o tara straina, inainte de excursia in Rai. Tipul a uitat sa precizeze "Va fi necesar sa ne trimiteti banii in avans, sa va putem achizitiona biletele de calatorie". Se potriveste perfect vorba aia "Prost e cine da, nu cine cere"
LE: Poate nu e teapa faza cu ShowPark, doar ca webmasterii nu prea au cunostinte de limba romana. Deci doritorii, pot incerca. O vizita la Praga nu strica, vizitati si voi Europa :roll: :lol:
LE 2:
Poate se fac recrutari pentru Hostel 3. Stiti voi, taieturi, sange, alea alea :)
LE 3: Pagina nu mai merge. S-a inscris un prieten, a primit un e-mail in care l-a anuntat ca totul este bine si totul este programat. Cand sa ma inscriu si eu, nu a mai mers. S-or fi speriat astia ca au prima inscriere si au si oprit serverul :P
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”