Nu imi apare head si foot !

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
lsdcrew
Utilizator înregistrat
Versiune: -
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de lsdcrew »

nu te-a criticat ci ţi-a dat un sfat. Dacă eşti începător învaţă. Toţi am fost şi mai suntem într-un fel începători deoarece mereu dăm peste ceva ce nu ştiam.

Uite de exemplu intră în overall_header.tpl ultimile rânduri dai de meniul care se află în header ... FAQ MEMBRII AUTENTIFICARE etc... caută ce este selectat şi sub el adaugă un cod ceva... apoi urci cu ajutorul unui client ftp fişierul overall_header.tpl ... dai un refresh ... şi vezi ce ai realizat
Imagine
bco06
Utilizator înregistrat

Mesaj de bco06 »

lsdcrew scrie:nu te-a criticat ci ţi-a dat un sfat. Dacă eşti începător învaţă. Toţi am fost şi mai suntem într-un fel începători deoarece mereu dăm peste ceva ce nu ştiam.

Uite de exemplu intră în overall_header.tpl ultimile rânduri dai de meniul care se află în header ... FAQ MEMBRII AUTENTIFICARE etc... caută ce este selectat şi sub el adaugă un cod ceva... apoi urci cu ajutorul unui client ftp fişierul overall_header.tpl ... dai un refresh ... şi vezi ce ai realizat
Imagine
Asta este valabil pentru toate template-urile ? ... Si de unde crezi ca ar trebui sa incep ca sa invat si eu html , css si php ? imi recomanzi vreo carte ceva? tu de unde ai invatat ! :D
lsdcrew
Utilizator înregistrat
Versiune: -
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de lsdcrew »

Da orice cod care este corect scris este bun pentru orice template.

nu este prea bine spus de unde am învăţat, încă mai învăţ. Ai putea să începi cu ceva de pe aici, de pe aici te-ar putea ajuta foarte mult şi un editor html cum ar fi Dreamweaver
sau altele ce-i drept, free trial version sunt cam toate.

Baftă :wink:
bco06
Utilizator înregistrat

Mesaj de bco06 »

lsdcrew scrie:Da orice cod care este corect scris este bun pentru orice template.

nu este prea bine spus de unde am învăţat, încă mai învăţ. Ai putea să începi cu ceva de pe aici, de pe aici te-ar putea ajuta foarte mult şi un editor html cum ar fi Dreamweaver
sau altele ce-i drept, free trial version sunt cam toate.

Baftă :wink:
Merci ... Am Dreamweaver dar nu prea stiu sa il folosesc ... :?
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”