Instalare completa
Instalare completa
Haideti sa facem o instalare model, cu ultimele programe, cu linkuri, tot:de la configurare, la web hosting, sa nu mai umblam pe mii de subiecte de topic. De exemplu eu nu stiu absolut nimik.Nu ar fi bine asa?

- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Am scris un articol complet la: viewtopic.php?t=163 
Sigur aceasta prezentare nu rezolva toate probleme posibile, dar in mare parte ofera un raspuns la problemele de baza ce apar la instalare

Sigur aceasta prezentare nu rezolva toate probleme posibile, dar in mare parte ofera un raspuns la problemele de baza ce apar la instalare

- danielt
Am primit informatiile si contul pe 3x.ro este creat -> http://scoala81.3x.ro , doresti ca forumul sa fie instalat intr-un director separat numit forum - de exemplu - sau direct in scoala81.3x.ro?
Sau, daca ai alte preferinte spune-le
Sau, daca ai alte preferinte spune-le

Esti coool
Esti cea mai de treaba persoana posibila. Nu lasa-l direct ca pagina de start.Auzi sa-mi zici si mie parola si fa si tu un user(de cel mai mare nivel:admin sau unu mai jos)cu numele ^oniX Si parola ...mi-o zici tu
- danielt
Pentru a permite doar utilizatorilor inregistrati sa creeze un nou topic sau sa scrie un nou mesaj deschide Panoul Administratorului -> Administrare forumuri -> Permisiuni -> selecteaza fiecare forum in parte si la rubricile: Scrie, Raspunde, Modifica Sterge trece Inreg (de la inregistrati).
Pentru fiecare forum nou creat trebuie sa setezi aceste optiuni, altfel oricine iti poate scrie in forum aparand ca utilizator: Vizitator
Pentru fiecare forum nou creat trebuie sa setezi aceste optiuni, altfel oricine iti poate scrie in forum aparand ca utilizator: Vizitator