cum sa capturez un film de pe o camera video?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
cum sa capturez un film de pe o camera video?
cum sa capturez de pe o camera ce am inregistrat la calitate DV-AVI, 720x576, dar filmul capturat sa-mi incapa pe un dvd. 1 minut imi ocupa cam 200 de MB, e ceva gresit ? da-ti va rog ceva detalii.thnx
- VapDesigns
- Utilizator înregistrat
E "normal asta" .. pentru ca trebuie compresie DivX ...
Nu stiu de ce iti ocupa asa de mult, nu ar trebui .. poate ai tu o setare in camera .. sau atat poate camera.
Daca totusi vrei sa faci un dvd cu un film ceva mai lung, cauta pe net programe (ca sunt cu nemiluita) care fac acea compresie.
Cred ca ar merge si un convertor video, pentru ca de obicei iti fac si compresia. O sa iti dureze ceva dar rezutatul o sa te multumeasca.
Asta e parerea mea .
Nu stiu de ce iti ocupa asa de mult, nu ar trebui .. poate ai tu o setare in camera .. sau atat poate camera.
Daca totusi vrei sa faci un dvd cu un film ceva mai lung, cauta pe net programe (ca sunt cu nemiluita) care fac acea compresie.
Cred ca ar merge si un convertor video, pentru ca de obicei iti fac si compresia. O sa iti dureze ceva dar rezutatul o sa te multumeasca.
Asta e parerea mea .
imi poti zice ceva programe? eu am capturat cu windows movie maker si am o camera sony handycam?VapDesigns scrie:E "normal asta" .. pentru ca trebuie compresie DivX ...
Asta e parerea mea .
- VapDesigns
- Utilizator înregistrat
Scrie si tu pe google sau .. ia niste nume ... si cauta torrente .
Sau .. ca sa nu incurajez pirateria, CUMPARATI CD-URILE ORIGINALE.
Ma simt mai bine ...
Cod: Selectaţi tot
video compressor
Cod: Selectaţi tot
Video Converter
Sau .. ca sa nu incurajez pirateria, CUMPARATI CD-URILE ORIGINALE.
Ma simt mai bine ...