Designs.myforum.ro
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Designs.myforum.ro
Forum Link: http://designs.myforum.ro
Forum Creat in data de 31.07.2007
Continut :
- Tutoriale Design
- Sectiune special facuta pentru a-ti prezenta lucrarile din domeniul design-ului ;
- Loc special pentru mica publicitate a site-urilor personale ;
- o intreaga varietate de GIFs .
- Skins (Yahoo Messenger , Winamp etc.) ;
- Loc de aberat .
Oferim support incepatorilor
Mai multe pe viitor .
Se cauta :
Moderator(i) . Oameni care cunosc notiuni de baza in Photoshop sau alte programe de design si vor sa facem o echipa/treaba serioasa sa lase un post AICI . Am creat acest forum cu seriozitate si din aceea munca user-ilor este respectata . Pe langa vorbe o sa facem si concursuri , dar prima data sa finalizam forumul/echipa . Momentan sunt doar eu in staff-ul forumului si din cauza aceasta incerc sa selectez oameni seriosi care sunt pasionati de design .
Scuzati-ma am scris cam mult stiu , dar sper sa nu fie plictisitor ce-am scris . Va multumesc
Forum Creat in data de 31.07.2007
Continut :
- Tutoriale Design
- Sectiune special facuta pentru a-ti prezenta lucrarile din domeniul design-ului ;
- Loc special pentru mica publicitate a site-urilor personale ;
- o intreaga varietate de GIFs .
- Skins (Yahoo Messenger , Winamp etc.) ;
- Loc de aberat .
Oferim support incepatorilor
Mai multe pe viitor .
Se cauta :
Moderator(i) . Oameni care cunosc notiuni de baza in Photoshop sau alte programe de design si vor sa facem o echipa/treaba serioasa sa lase un post AICI . Am creat acest forum cu seriozitate si din aceea munca user-ilor este respectata . Pe langa vorbe o sa facem si concursuri , dar prima data sa finalizam forumul/echipa . Momentan sunt doar eu in staff-ul forumului si din cauza aceasta incerc sa selectez oameni seriosi care sunt pasionati de design .
Scuzati-ma am scris cam mult stiu , dar sper sa nu fie plictisitor ce-am scris . Va multumesc
- thecrewstyle
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.6
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
O sa primesti cam acelasi raspuns de la toti utilizatorii. Adica, sa schimbi hostu de pe myforum deoarece are multe "restrictii:
Cat despre forum, mi se pare cam simplu ( in categorii si topicuri)
Cat despre forum, mi se pare cam simplu ( in categorii si topicuri)
Comunitatea What's Funny
- thecrewstyle
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.6
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Da.dar mai nimeni dupa acest forum nu se incumeta sa se inregistreze pe forumuri facute pe myforum.ro din anumite motive. unele sunt chiar evidente
Comunitatea What's Funny
- dojo
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Fugi de pe myforum. Mi se pare neprofesional (mai ales dupa ce am citit niste mesaje in forumul lor de suport si modul in care trateaza plagiatul (adica in care nu trateaza, ca nu ii intereseaza). Daca ascunzi tutorialele de vizitatori, e de rau. Lasa omul sa citeasca informatia. Daca forumul tau e atat de bun se vor inregistra.