Problema cu paginile
-
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Problema cu paginile
miam pus phpbb 2 pe lx.ro ...l-am instalat(mam schinuit 2 ore ca am avut probleme)si cand termin si eu ..incerc sa ma loghez si imi zice "pagina inexistenta" ..incerc pe altele sa intru si tot nu merge (panoul de administrare de exemplu)

-
- Nou venit
mam uitat si toate sunt ...am pus din nou ...am pus phpbb RC4 am zis ca mere..dar nu ....si acu iar am pus phbb 2 ...sa vad daca merge
Ok dupa 10 minute am reusit sa il pun iar si aceeasi chestie ...am incercat cu alt client FTP si aceeasi chestie
ma scos din sarite phpbb-ul asta
oh si am obsevat acum o chestie ..cand dau de exemplu la panoul administratorului el vrea sa se duca la http://nume site.lx.ro/install/install.php ..si nu numai..la orice pagina incerc:cautare..membri..etc
Ok dupa 10 minute am reusit sa il pun iar si aceeasi chestie ...am incercat cu alt client FTP si aceeasi chestie
ma scos din sarite phpbb-ul asta

oh si am obsevat acum o chestie ..cand dau de exemplu la panoul administratorului el vrea sa se duca la http://nume site.lx.ro/install/install.php ..si nu numai..la orice pagina incerc:cautare..membri..etc

-
- Nou venit
scuze pentru dublu post dar ma tem ca lumea nu intelege ce mai zic daca le scriu pe toate intru-un singur post.
vad ca nimeni nu poate sa ma ajute ..care vrea si are chef acesta este forumul site
Daca incerc sa intru in panoul de administrare nu merge....daca ma loghez la fel..nu mai am cei face
PS AM REZOLVAT TOTUL
vad ca nimeni nu poate sa ma ajute ..care vrea si are chef acesta este forumul site
Daca incerc sa intru in panoul de administrare nu merge....daca ma loghez la fel..nu mai am cei face

PS AM REZOLVAT TOTUL

- thecrewstyle
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.6
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Kiilaboy. Aici nu se incurajeaza warezulkillaboy scrie:scuze pentru dublu post dar ma tem ca lumea nu intelege ce mai zic daca le scriu pe toate intru-un singur post.
PS AM REZOLVAT TOTUL

Comunitatea What's Funny
-
- Nou venit
am incercat sa fiu cat mai discretthecrewstyle scrie:Kiilaboy. Aici nu se incurajeaza warezulkillaboy scrie:scuze pentru dublu post dar ma tem ca lumea nu intelege ce mai zic daca le scriu pe toate intru-un singur post.
PS AM REZOLVAT TOTUL
si shara nam obs ca nu imi apare copyright-ul