Photoshop portal/forum
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Photoshop portal/forum
Am deschis o comunitate de PS...Din pacate de curand am avut probleme iar baza de date a fost stearsa si a trebuit sa o iau de la capat.
Pe forum gasiti:
- Tutoriale Photoshop
- Rendere
- Brush-uri
- Fonturi
- Ajutor de la profesionisti
- In curand battles cu premii in bani
Deocamdata nu este 100% complet deoarece cum am mai spus am avut probleme.
Daca doriti puteti sa va inregistrati.
www.xdesign.co.nr (in curand voi achizitiona si un domeniu .ro)
PS:Daca doreste cineva link/banner exchange sa imi dea PM
Pe forum gasiti:
- Tutoriale Photoshop
- Rendere
- Brush-uri
- Fonturi
- Ajutor de la profesionisti
- In curand battles cu premii in bani
Deocamdata nu este 100% complet deoarece cum am mai spus am avut probleme.
Daca doriti puteti sa va inregistrati.
www.xdesign.co.nr (in curand voi achizitiona si un domeniu .ro)
PS:Daca doreste cineva link/banner exchange sa imi dea PM
- seelview
- Fost coleg
- Versiune: 3.x
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
Site-ul / Portalul este co caricatura de comunitate.
Ma intreb daca nu veneau altii cu ideea de forum despre Photoshop, voi tu ce forum iti mai faceai.
Tutorialele de acolo sunt foarte ambigue, nu explica foarte clar ce e de facut, si foarte mult sta in imaginatia cititorului, dar daca este tutorial, de ce ma pune sa inventez cea mai mare parte din imaginea finala si nu imi zice exact ce sa fac. Ma indoiesc ca sunt create de voi.
Si vad prin forum multe tutoriale, render (nu stiu ce inseamna asta pentru voi), care sunt topicuri goale, nu stiu de ce exista.
Daca nu e 100% terminat de ce ai postat ? Puteai sa mai astepti sa il faci cat mai aproape de perfect si apoi il vedeam si noi.
Mai ai de lucru in multe privinte.
Ma intreb daca nu veneau altii cu ideea de forum despre Photoshop, voi tu ce forum iti mai faceai.
Tutorialele de acolo sunt foarte ambigue, nu explica foarte clar ce e de facut, si foarte mult sta in imaginatia cititorului, dar daca este tutorial, de ce ma pune sa inventez cea mai mare parte din imaginea finala si nu imi zice exact ce sa fac. Ma indoiesc ca sunt create de voi.
Si vad prin forum multe tutoriale, render (nu stiu ce inseamna asta pentru voi), care sunt topicuri goale, nu stiu de ce exista.
Daca nu e 100% terminat de ce ai postat ? Puteai sa mai astepti sa il faci cat mai aproape de perfect si apoi il vedeam si noi.
Mai ai de lucru in multe privinte.
-Trebuie sa te inregistrezi sa downloadezi fonturile si sa le vezi
-DUPA CUM AM MAI SPUS AM PIERDUT TOATA MUNCA DIN CAUZA CA AM -PIERDUT BAZA DE DATE (ERAU MULTE TUTORIALE FACUTE DE MINE SI DE CEI DE PE FORUM)
-Nu o sa am toate paginile sticky deoarece o sa pun cam 5-6 categoii de rendere cu sticky ca sa se evidentieze fata de cele puse de ceilalti useri
PS: Nu am raspuns pe rand la toate intrebarile
-DUPA CUM AM MAI SPUS AM PIERDUT TOATA MUNCA DIN CAUZA CA AM -PIERDUT BAZA DE DATE (ERAU MULTE TUTORIALE FACUTE DE MINE SI DE CEI DE PE FORUM)
-Nu o sa am toate paginile sticky deoarece o sa pun cam 5-6 categoii de rendere cu sticky ca sa se evidentieze fata de cele puse de ceilalti useri
PS: Nu am raspuns pe rand la toate intrebarile