TR-Gaming
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- thecrewstyle
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.6
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Template simplu. Vb lui Stanlyk. nici o modificare
.nici macar banneru nu l-ai schimbat. Ai o multime de categorii , o parte din ele goale. E la pamant forumu. Nu cred ca te asteptai la asta de la noi, dar asta e adevarul
.

Comunitatea What's Funny
- thecrewstyle
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.6
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Da. ce-i drept si eu il folosesc pentru un forum de-al meu. da nu l-am lasat asa simplu cum l-am luat dupa net. Am instalat o multime de moduri pe el.nici nu se mai cunoaste ca ar fi vb de subblack.
Comunitatea What's Funny
- lsdcrew
- Utilizator înregistrat
- Versiune: -
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
hai ca de mult astept momentu asta...
link catre comunitatea phpbb.ro??? heaheeeea
lasati ma ca nici http://facemrecords.ro/forum/ nu au mari schimari... ce ar trebui sa schimbe sunt: imag cu mesaje noi, stiky etc... cine e online si cateva mod-uri.. nu birthday mod... nu ajuta la nimic altceva ce poate fi folositor cum ar fi mod-ul ala cu resize la imag il gasesti paci... alt mod cum ar mai fi ala care inchide un subiect cu un simplu cuvant... tu alegi.. astea usoare pt moment... bafta
a si un banner...
link catre comunitatea phpbb.ro??? heaheeeea
lasati ma ca nici http://facemrecords.ro/forum/ nu au mari schimari... ce ar trebui sa schimbe sunt: imag cu mesaje noi, stiky etc... cine e online si cateva mod-uri.. nu birthday mod... nu ajuta la nimic altceva ce poate fi folositor cum ar fi mod-ul ala cu resize la imag il gasesti paci... alt mod cum ar mai fi ala care inchide un subiect cu un simplu cuvant... tu alegi.. astea usoare pt moment... bafta
a si un banner...