Grafiks.ro/forum
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- thecrewstyle
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.6
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Se pare ca aveti activitate pe forum si asta e bine. Bv voua. Si acel banner din header e frumos. Acum mai aratati a web-designeri

Comunitatea What's Funny
-
- Utilizator înregistrat
- EarthQuake-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
frate nu am ce sa iti fac ai mai luat ban odata dar crusher a crezut ca ti-ai invvatat lectia asa ca ti-a scos banu apoi tu probabil ai crezut ca noi suntem prosti si nu te prindem asa ca ti-ai facut 4 conturi in care te provocai singur la fight aceptai iti dadeai voturi la greu si te laudai singur folosid alt contspiridusu31 scrie:scotetimi si mie banul pe forum plzzzzzzz
toate 4-5 conturile + ip sunt bannate permanent si tu odata cu ele
-
- Utilizator înregistrat
deci frate recunosc am gresit .... sunt dispus sa imi cer scuze in fata tuturor userilor de pe forum ( o sa fac un topic unde o sa imi cer scuze ) am facuut asta pentru ca in regulament NU SCRIA nicaieri ca nu ai voie sa iti faci 4 conturi... eu nu am incalcat nicio regula credetima nici nu am stiut ca nu am voie va rooog mult de tot scoteti-mi banul fac ORICE ... e cel mai marpha site daca nu imi placea si daca va luam de prosti ma durea in fund am luat ban asta e dar mie chiar imi place forumul ala useri sunt de treaba ...si mai invat si eu photoshop va rog mult va implor scotetimi banul

P.S primul ban l-am luat pe nedrept din cauza ca am vb urat ...

P.S primul ban l-am luat pe nedrept din cauza ca am vb urat ...
Ultima oară modificat 11-Iul-2007, 19:54:17 de către spiridusu31, modificat 1 dată în total.
-
- Utilizator înregistrat