cum imi fac un site pe lx?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- dojo
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
La ce iti folosesc 10 GB de spatiu pentru un site care nu ocupa mai mult de 20 MB? la ce sa te bucuri de spatiu moca (pe care ti se forteaza insa reclamele altuia), cand poti da 10 USD pe un domeniu si chiar s 5 lei pe luna pentru propria ta locatie, cu cpanel, baze de date, si no ads. Si daca te misti bine in cateva luni iti scoti deja bani pe publicitatea ta. Si eu am facut prostia sa ma zgarcesc la niste bani si inca nu am recuperat tot traficul pierdut de la trecerea de pe subdomeniu la propriul domeniu. Daca tot incepi ceva, fa-o ca lumea de la inceput. Costurile sunt acum atat de mici .. 300 de mii un domeniu (nu iti cumperi un tricou si ai domeniul tau), iar 50 de mii pe luna .. e jumate de meniu la McDonalds ...