mXsoft Comunity
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
seelview scrie:Da alta parere... ai pus reclama cu moderatori. Topicul se muta la reclama si nu vor mai continua discutiile din punct de vedere al phpbb-ului sau va fi inchis.
Era doar un PS acela cu moderatori...dar uite ca l`am sters...deci ai putea si tu sa muti topicu la loc sau sa fac eu altu ...
De header am spus ca este in constructie..eu nu am photoshop pt ca rulez linux...ar fi si alte programe dar...evo_vii scrie:Cum ai facut head-ul ala , dupa un header de la template-urile cu CS , ai fi putut modifica si colturile alea ! Arata .. mai bine nu mai zic cum ... Daca folosesti Photoshop , modifica-le , creand un nou fisier cu background transparent !
- seelview
- Fost coleg
- Versiune: 3.x
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
Ok.dar uite ca l`am sters...deci ai putea si tu sa muti topicu la loc
Era amenintare ? Ti se unea topicul si primeai si avertisment.sau sa fac eu altu
Fac si eu un PS: cand ti se comunica o critica sau o idee sau o opinie, invata sa o primesti.
Edit: ti-am unit si cele doua topicuri aiurea create.