SVG Forum
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- ArmyLFR
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
am incercat sa "ocolim" flashul pentru o incarcare mai rapida in pagina, culorile ... ce sa zic de culori, noi am considerat ca niste culori mai inchise nu "scot ochii" vizitatorilor & si nici nui oboseste. O sa punem si alte genuri, da cam multe manele, dar majoritatea voturilor au spus "manele" asa ca am incercat sa facem pe plac celor care au votat.
-
- Utilizator înregistrat
Daca ai doua imagini, 2 butoane si le bagi in flash, nu creste marimea fisierului cu 1000 de mega, ca ramane aceasi (cat cele doua imagini + cativa kb cat are scriptul). Da-i o reflexie la sigla, orice, un glass effect. Si daca tot va faceti probleme cu incarcatul paginii, de ce ati pus textul sub forma de imagini? Schimba rezolutia, in primul rand
-
- Nou venit
Am intrat aici pentru ca mi-a spus ArmyLFR si ca sa ma prezint va spun ca eu sunt cel ce a facut designul la INTRO, am pus pe picioare blogul si de VIDEO tot eu ma ocup... Deci criticile trebuie axate asupra mea. Ca sa fiu direct si sa intelegeti lucrurile stau asa. Eu lucrez in photoshop de vreo 5-6 luni si cu html-ul am inceput acum 2-3 luni...deci sunt sub orice crititca dar imi petrec ore intregi in fata calculatorului pentru a depasi aceste minusuri. Deocamdata site-ul isi are atentia asupra "publicului" cu niste cunostinte si dorinte minime de IT... De ce crezi ca sunt asa multe manele? Eu unu nu le ascult..dar totusi le pun pe site pentru ca astea imi aduc mie de pe google numai 150 de vizitatori zilnic. Cand m-am apucat de toate astea habar nu aveam ce inseamna php sau html si uite ca totusi incerc sa fac ceva...nici eu nu sunt multumit de ce iese dar ca sa fim realisti mai mult nu pot deocamdata. Cat despre forum nu stiu ce sa va spun...in curand vrem sa facem si o parte unde sa existe discutii intre romanii ce stau in spania (asa cum stam noi) si poate ca asta ne va mai ajuta putin...dar asta nu inseamna ca forumul nu este si pentru cei care stau in romania... dimpotriva, vrem sa unim aceste 2 parti pe forum si sa cream o ambienta placuta.
Daca cei care au ajuns mari si acuma comenteaza pai atunci inseamna ca sunt ipocriti (spun ce gandesc asa ca daca imi iau ban pentru asta nu conteaza ) dar nu uitat de unde ati plecat si ca poate faceati site-uri cu poze sau cine stie ce porcarii doar pentru ca atat stiati la inceput...acuma ca ati "crescut" nu mai sunteti de nasul nostru, al celor mici cu niste cunostinte minime in ceea ce inseamna webmastering si webdesign.
Scuzele mele pentru diversele greseli gramaticale dar sunt pe graba si de aceea nu am stat sa raspund la comentariile fiecaruia..am scris in mare despre tot.
Si despre logo vreau sa spun ca deja este facut intr-o culoare mai vie cu glass effect...dar inca nu este pe site
Succes tututor
Daca cei care au ajuns mari si acuma comenteaza pai atunci inseamna ca sunt ipocriti (spun ce gandesc asa ca daca imi iau ban pentru asta nu conteaza ) dar nu uitat de unde ati plecat si ca poate faceati site-uri cu poze sau cine stie ce porcarii doar pentru ca atat stiati la inceput...acuma ca ati "crescut" nu mai sunteti de nasul nostru, al celor mici cu niste cunostinte minime in ceea ce inseamna webmastering si webdesign.
Scuzele mele pentru diversele greseli gramaticale dar sunt pe graba si de aceea nu am stat sa raspund la comentariile fiecaruia..am scris in mare despre tot.
Si despre logo vreau sa spun ca deja este facut intr-o culoare mai vie cu glass effect...dar inca nu este pe site