SVG Forum

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
ArmyLFR
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

SVG Forum

Mesaj de ArmyLFR »

De multe ori am incercat sa fac un site sa placa publicului dar de multe ori m-am axat pe forumuri ... nu am avut succes; de ce? Simlpu! intr-un articol ce lam citit aici spuneau memebrii ca este usor sa plece 10-15-20 vizitatori /zi care ii ai cat si 100-500. atata timp cat nu ai ce sa le oferi. Intr-un forum nu conteaza cat postezi, ci ceea ce postezi. Eu impreuna cu inca 2 prieteni ne-am chinuit la un proiect (mega-proiect daca pot spune) la inceput ne-a fost greu, dar ... vad ca incep sa apara vizitatori zi de zi mai multi. Si ca sa nu o mai lalaiesc atata uitati si forumul meu http://svgteam.org/community/index.php

Tin sa va anunt ca acest forum are aproximativ 3 luni de zile, dar postarea in sine a inceput de curand... si se cunoaste ! 8)

Site'ul oficial este SVGTeam.ORG Va asteptam pe la noi :roll:
Shara
Fost coleg

Re: SVG Forum

Mesaj de Shara »

ArmyLFR scrie:... intr-un articol ce lam citit aici spuneau memebrii ca este usor sa plece 10-15-20 vizitatori /zi care ii ai cat si 100-500. atata timp cat nu ai ce sa le oferi ...http://svgteam.org/community/index.php

Foarte bine gandit, dar foarte prost pus in aplicare.

- tema forumului si continutul siteului ce legatura au cu numele domeniului ?
mie imi sugereaza ca ar fi site-ul unei echipe. Dar voi ce echipa sunteti ? de polo ?

- ca design, pare dragut, dar se aseamana cu saphic.

- de site nu zic ca e prezentarea forumului, insa nu am gasit nimica care sa ma faca sa revin. numai stupizenii (chestia cu schimburile de id-uri, horoscopul, jocurile flash etc.......)

Sugestii : FI MAI INVENTIV, poti face ceva mai bun ca asta
ArmyLFR
Utilizator înregistrat

Mesaj de ArmyLFR »

pai suntem 3 persoane ce formeaza asa zisa echipa ! Tie ce ti-ar placea sa apara pe site ?
CaTaNhA
TraducatorTraducator
Versiune: 2
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de CaTaNhA »

Daca zici ca forumul este de 3 luni, cum e posibil sa aveti doar 95 mesaje ? Incercati sa faceti publicitate + deschideti multe topicuri.
ArmyLFR
Utilizator înregistrat

Mesaj de ArmyLFR »

pana acum nu am putut sa fac mai nimic pe forum, si am specificat ca de curand am inceput sa postam pe el ! Lui Shara nu-i place, asteptam sa-mi dea o sugestie, dar vad ca are stelutele alea degeaba ! ... mersi frumos pentru tot CaTaNhA
onutzu
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.1.1
Server: UNIX/Linux

Mesaj de onutzu »

hmm imi place ideea si cum arata, ar mai trebui ceva activitate (topic-uri si sectiuni originale).... dar copyright-ul unde e ?!?
ArmyLFR
Utilizator înregistrat

Mesaj de ArmyLFR »

lam scos fara sa vreau, am sa-l pun cand ajung acasa !
Shara
Fost coleg

Mesaj de Shara »

Cum poti sa scoti copyright-ul fara sa vrei ? :shock:
Laso mai usor cu invidia pe stelute, daca sunt ocupat nu pot sta sa-mi exemplific toate ideile, am sa revin cand am timp. Se numeste atac la persoana replica care ai dato, deci, ai incalcat regulamentul.

Revenind la subiect :
Ai pomenit de "mega-proiect". Spunemi si mie ce este asa de mega la acest proiect ?
Cand m-am referit la numele domeniului si ce ai tu pe site+forum nu ai inteles nimica. SVGTeam semnifica initial un site al unei echipe unde sunt prezentate anumite chestii ce sunt de apartenenta echipei, insa tu ce ai pe site ? schimb de id-uri ?
Horoscopul, nu prea pare demn de un megaproiect.
Schimbul de id-uri ? altceva mai serios nu puteai face ?
Scorurile live ? sunt deja site-uri de specialitate, iti va fi greu sa le depasesti, plus, ca tu ai informatiile de pe acele site-uri de specialitate.
Blogul ce mai e de capul lui.
In rest, numai abureli copilaresti.

Ce idei sa-ti sugerez ? ACELEASI CARE L-AM ZIS SI IN PRIMUL POST : FI MAI INVENTIV, MAI CREATIV, MAI DINAMIC.
Nu iti sugerez ce sa faci exact, ci sa-ti pui mintea la contributie.
ArmyLFR
Utilizator înregistrat

Mesaj de ArmyLFR »

azi sau maine am sa-l pun .... sincer sa fiu nu am stiut ca este obigatoriu. si in legatura cu ce ID'urile, horoscopul, bancuri, scoruri, si alte alea, daca tie nu iti place nu inseamna ca nu le place la nimeni, insa ... recunosc ca si tu ai dreptate pe o parte, dar nu ma critica sa si acum as avea experienta in website de toata viata ! Apreciez gestul sa stii, si chiar am sa "pun capul la contributie" la ceva "mai serios" (promit). Acele "copiilarii" ce nu-ti plac tie, la publicul "normal" ii place. Nici videoclipurile nu e mare inventie dar de acolo am avut aproximtiv cele mai multe vizite; reiau ... nu toti avem capacitatea ta !
skeleton
Utilizator înregistrat

Mesaj de skeleton »

Incep si eu (incerc sa fac critici constructive):
1. Ai cam exagerat cu rezolutia. Nu toata lumea foloseste 1280x1024. Eu sunt inca pe batrana 1024x768
2. A doua chestie care nu mi-a placut din start a fost treaba cu manlele. Dau si eu pe SVG TV Online pentru a disfruta niste videoclipuri. Incearca sa te axezi pe ce apare. Ultima muzica, nu manele, doar nu crezi ca toata lumea asculta. Daca asta e genul tau preferat, incearca sa te mai axezi si pe altele.
3. "A vă omorî"
4. Schimb de id-uri? Mi se pare penibil
5. Incearca sa animezi un pic pagina. Scapa de tot textul sub forma de imagine. Meniul din dreapta incearca sa-l faci in Flash sau in alt soft de genu. Presupun ca o sa arate mai bine
6. Mai lucrati un pic la sigla. Pare prea monotona si culorile sunt prea inchise.
Cam atat cu criticile. In rest, va doresc succes in continuare
Închis

Înapoi la “Forumuri”