tutorial adobe

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
53rg1u
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de 53rg1u »

io nu prea cred , io l-am invatat in 3 zile , da bine nu chiar tot ce poate face el dar am invatat sa fac un logo , un avatar , etc. , deci esentialul il stiu , nu trebuie sa stiu cum se fac norii si "ciorile" si altele ;)
Imi rezerv dreptul de a scrie cu greseli gramaticale !!!

GodClanCS | Blog
kix_mc3
Utilizator înregistrat

Mesaj de kix_mc3 »

53rg1u scrie:io nu prea cred , io l-am invatat in 3 zile , da bine nu chiar tot ce poate face el dar am invatat sa fac un logo , un avatar , etc. , deci esentialul il stiu , nu trebuie sa stiu cum se fac norii si "ciorile" si altele ;)
Photoshopmania.topboards.net ai tutoriale
Offtopic:Hai uimeste-ma..cumnaibii ai invatat tu photshop in 3 zile?...Bravo in cazul asta insemana ca ai puteri supra-omenesti:d
CaTaNhA
TraducatorTraducator
Versiune: 2
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de CaTaNhA »

Daca tot stii photoshop, fa ceva asemanator: http://www.khulsey.com/demo_1howto.html
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

Ala e pentru adobe illustrator, Catanha ;)

Si sergiu, ceea ce stii tu, nu este esentialul, nu este nici baza, nu este nimic. Iar norii si ciorile... sunt pierdere de timp, nu ai sa faci asa ceva profesional never ever ever.

Photoshop pare un lucru comun ... toata lumea il are toti cik stiu sa il foloseasca, stii sa dai image resize si gata... asta nu inseamna ca stiti.

Eu folosesc Adobe Photoshop de 7 ani (FARA SA EXAGEREZ) de pe vremea cand era versiunea 5 (acum este 10) si nici acum nu am ajuns sa folosesc toate facilitatile lui.

Poti invata toate functiile lui intr-o luna sa zic... cu exercitiu cu tot. Insa experienta si indemanarea o capeti cu anii, caci fara asta, nu faci nimic ca stii ce face fiecare functie. Asadar PS se invata in mai mult de 2-3 ani.
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
evo_vii
Utilizator înregistrat

Mesaj de evo_vii »

Pai e usor sa inveti Photoshop-ul in 3 zile ... inveti ce face fiecare functie , dar nu o sa stii cum sa o aplici ! Este foarte greu sa reusesti sa inveti sa faci totul in photoshop doar in 3 zile .. poate 3 ani !
kix_mc3
Utilizator înregistrat

Mesaj de kix_mc3 »

seelview scrie:Ala e pentru adobe illustrator, Catanha ;)
E si Partea a 2ª pentru PhotoSHop( partea unde trebuie sa colorezi)
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”