Am si eu urmatoarea problema , atunci cand incerc sa bag un AVATAR imi da o eroare, si anume:
Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/tmp/phpcKumQB) is not within the allowed path(s): (/home/sites/blackmilk.ro) in /home/sites/blackmilk.ro/forum/includes/usercp_avatar.php on line 170
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sites/blackmilk.ro/forum/includes/usercp_avatar.php:170) in /home/sites/blackmilk.ro/forum/includes/page_header.php on line 474
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sites/blackmilk.ro/forum/includes/usercp_avatar.php:170) in /home/sites/blackmilk.ro/forum/includes/page_header.php on line 476
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sites/blackmilk.ro/forum/includes/usercp_avatar.php:170) in /home/sites/blackmilk.ro/forum/includes/page_header.php on line 477
Ma puteti ajuta???
Porblema la incarcarea AVATARULUI ....
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
aceasta problema a mai fost sesizata; consulta subiectul eroare upload avatar
PS. de ce inainte de a scrie pe forum nu folosesti formularul de cautare ?!?
PS. de ce inainte de a scrie pe forum nu folosesti formularul de cautare ?!?