Cum pot sa adaug sau sa sterg o categorie a control panelulu

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
nightm
Nou venit

Cum pot sa adaug sau sa sterg o categorie a control panelulu

Mesaj de nightm »

Imi cer scuze daca intrebarea se repeta, dar cred ca nu am stiut eu prea bine ce sa caut pt ca nu am gasit.

Vreau sa sterg si sa adaug o categorie in Control Panel (ex : sa sterg categoria "Zâmbete" si sa adaug categoria "Ip" ) dar nu mi-am dat seama unde sunt pastrate. Recunosc ca nici nu am urmarit tot firul dar e aproape 5 dimineata si imi cad ochii.

Pe google am gasit ceva legat de admin_category.php dar eu nu am fisierul asta. Nu ma pricep decat f putin la phpBB dar presupun ca e o modificare facuta de useri.

Ma poate ajuta cinea ? Multumesc anticipat :)

Mentionez inca o data ca e vorba de categoriile Control Panelului si nu ale forumului propriu-zis.
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

tot ce trebuie sa faci ca sa stergi o categorie... este sa ii stergi fisierul pe care il acceseaza linkul.
De ex: pentru a sterge Zambete trebuie sa stergi fisierul admin_smilies.php din folderul admin.
Iar pentru a adauga o categorie, trebuie sa instalezi un mod care adauga acea categorie.
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”