Am si eu o problema :(

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Rosca
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Rosca »

Daca stie toate datele nu e mai simplu sa intrin in phpmyadmin sa faca un backup si sa isi mute el baza de date le al subodmeniu ?
graure_andrei
Utilizator înregistrat

Mesaj de graure_andrei »

ia idiul meu forum_escape si ajutama si pe mine te rog ! am muncit ff mult la forumul meu si nu vreau sa-l pierd :((
53rg1u
Utilizator înregistrat

Mesaj de 53rg1u »

cum de nu m-am gandit la asta :(( ... esti tare rosca :D
Imi rezerv dreptul de a scrie cu greseli gramaticale !!!

GodClanCS | Blog
Rosca
Utilizator înregistrat

Mesaj de Rosca »

Este cea mai simpla si buna slutie pentru a-si pastra mesajele, utilizatorii si tot ce vrea de pe forum. Practic trebuie sa deschide FTP, sa descarce fisierele sa intre in phpmyadmin si sa faca un backup, dupa care creaza un nou subdomeniu, urca fisierele descarcate de pe cel vechi, urca baza de date si gata. Asta e tot :D
graure_andrei
Utilizator înregistrat

Mesaj de graure_andrei »

e usor de zis ! imi poti face si mie un tutorial sau imi poti arta cum pot face ce ai zis tu mai sus te rog sunt cam n00b , sper sa nu va stresez ! sau mai simplu ia idiul meu forum_escape ! ms mult :-*
Rosca
Utilizator înregistrat

Mesaj de Rosca »

Deci, ai spus ca ai acces la Ftp, trebuie sa te conectezi la ftp, dupa care descarci toate fisierele forumului intrun folder al tine in PC.

Al doilea pas este sa intri in phpmyadmin la forumul care este inchis si sa ii dai sa faci un backup la baza de date ce este folosita de forum.

Creezi un nou subdomeniu, cum este si cel acutal, dupa care urci toate fisirele descarcate mai devreme. Intri acum in phpmyadmin la noul subodmeniu sii ii dai import database, si trebuie sa iti apara o fereasta sa alegi baza de date ce ai descarcat-o de pe vechiu forum.

Cam asta ar fi, dar trebuie sa te intreb daca la vechiul forum ati instalat vreun mod ceva, ca treaba ar putea fi si mai simpla decat pare ;)
graure_andrei
Utilizator înregistrat

Mesaj de graure_andrei »

ai instalat multe moduri la celalt forum ! eu nu stiu ce sa descarc pe ftp ! e mai greu sunt n00b ! imi poti face pls si mie un tutorial video ? pls nu stiu nici makar unde sa intru ca sa le descarc stiu numai sa ma conectez folosesc SmartFTP Client !
Rosca
Utilizator înregistrat

Mesaj de Rosca »

Nu se mai poate face absolut nimic pentru a recupera acel forum, am luat legatura cu graure_andrei pe messenger si am vazut care este treaba. Imi pare rau, daca daca "prietenul" tau a crezut ca asa e bine sa faca noi nu mai avem ce face.
53rg1u
Utilizator înregistrat

Mesaj de 53rg1u »

dar care e totusi modalitatea de a dezactiva forumul de noi nu mai putem face nimca??:) ... sunt curios doar :D
Imi rezerv dreptul de a scrie cu greseli gramaticale !!!

GodClanCS | Blog
Rosca
Utilizator înregistrat

Mesaj de Rosca »

forumul nu il dezactiva, il stergea !
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”