Who is Online (Advanced) ?

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
orynider
Autor de ExtensiiAutor de Extensii
Versiune: 3.3.0-a1
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat
Nivel php: Foarte experimentat

Who is Online (Advanced) ?

Mesaj de orynider »

Aşi vrea să ştiu cum se numeşte mod-ul la care poţi vedea în blockul "Who is Online" de exemplu boţii care indexează site-ul? Creau să continui proiectul cuiva cine a făcut un block de genul dar nu e complect :D

The Mx-Publisher CMS Project | Mx-Publisher@github | Mx-Publisher CMS
Demo Styles: phpBB3 | | |
orynider
Autor de ExtensiiAutor de Extensii
Versiune: 3.3.0-a1
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat
Nivel php: Foarte experimentat

Mesaj de orynider »

Aşi avea nevoie de mod că înţeleg mai bine logica dacă studiez modul de instalare cea ce e mai bine decât dacă m-aşi pune să studiez un forum gata modat.

Icy Phoenix foloseşte aşaceva şi eventual îl întreg pe Mighty Gorgon cel târziu când continui colaborarea cu el, dar am întrebat aici că acuma eu aşi avea timp să studiez mod-ul până el este ocupat cu îmbunătăţiri la Icy (şi intră şi foarte rar online până termină), atunci o să fiu ocupat pe lângă FAP şi cu un site care îl fac pentru un turneu şi nu o să mai pot lucra la alceva dacă o să fie lansat şi mxBB, poate până în Septembrie, în plus nu am nevoie de aşa mod complicat ca cel folosit la Icy. Thanks!

edit: Dacă nu găsesc ce vreau o să fac altcumva deoarece nu pot folosi mod-uri care se bazează pe ip pentru a face ce vreau (ip-urile se mai schimbă).

The Mx-Publisher CMS Project | Mx-Publisher@github | Mx-Publisher CMS
Demo Styles: phpBB3 | | |
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”