Salut tuturor, ce e mai bine sa-mi pun windows pe 32 sau pe 64 de biti, procesorul e pe 64, care sunt avantajele si dezavantajele?thnx
later edit: care e mai bun XP prof, sau media center?!
ce e mai bine?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- 53rg1u
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Hmmm...asta m-am intrebat si eu knd mi-am cumparat laptop
:P ... si totusi lam luat
, e un fel de xp prof cu cateva filmulete si un soft de la Microsoft cu media center
:P , recomand XP daca vrei sa til schimbi dar dak vrei sa cumperi calc cu OS-ul gata instalat io zic sa il iei ca merita
(XP Media Center)

...
pai eu folosesc media center si nu am avut nici o problema cu el pana acum.
- seelview
- Fost coleg
- Versiune: 3.x
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
Nu poti sa faci comparatie intre prof si media center. Nu e nici unul mai bun, amandoua sunt la fel. Depinde acum la ce vrei tu sa folosesti calculatorul. Daca il vei folosi in principal pentru multimedia, atunci ar fi mai potrivit Media Center, pentru facilitatile sale (si poate si pentru grafica schimbata).
Cat despre windows pe 64 de biti, nu ii vad rostul, pentru ca un procesor bun oricum va face treaba repede, insa pentru 64 de biti ai nevoie de drivere speciale, de softuri speciale... in principal de totul special si testele arata ca nu este mereu mai rapid.
Cat despre windows pe 64 de biti, nu ii vad rostul, pentru ca un procesor bun oricum va face treaba repede, insa pentru 64 de biti ai nevoie de drivere speciale, de softuri speciale... in principal de totul special si testele arata ca nu este mereu mai rapid.