nu pot sa instalez phpbb la as.ro
- Endege
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
nu pot sa instalez phpbb la as.ro
Am incercat sa instalez forumul la as.ro si nu reusesc, imi da mereu aceeasi eroare:
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
Inainte de a incepe instalarea i-am contactat pe cei de la as.ro si i-am intrebat adresa bezei de date si numele ei si mi-au trimis aceste detalii.
Cand am vazut ca nu merge i-am contactat din nou pe ei si dupa ce am asteptat si am asteptat sau hotarat sa imi raspunda si mie dupa vreo 10 zile si mi-au spus sa citesc documentatia de la producator.
Cam asta e toata povestea, numai bine ca am descoperit forumul asta si sper sa ma puteti ajuta si pe mine.
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
Inainte de a incepe instalarea i-am contactat pe cei de la as.ro si i-am intrebat adresa bezei de date si numele ei si mi-au trimis aceste detalii.
Cand am vazut ca nu merge i-am contactat din nou pe ei si dupa ce am asteptat si am asteptat sau hotarat sa imi raspunda si mie dupa vreo 10 zile si mi-au spus sa citesc documentatia de la producator.
Cam asta e toata povestea, numai bine ca am descoperit forumul asta si sper sa ma puteti ajuta si pe mine.
- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Server: UNIX/Linux
Este posibil să nu fi completat corect formularul de instalare. Fii atent la numele bazei de date, parola bazei de date şi la numele domeniului.
Topicul viewtopic.php?t=137 este scris pentru 3x.ro dar conţine informaţii generale despre instalare, informaţii utile şi la o instalare pe as.ro
Topicul viewtopic.php?t=137 este scris pentru 3x.ro dar conţine informaţii generale despre instalare, informaţii utile şi la o instalare pe as.ro

- Endege
- Nou venit
Cred ca am completat formularul ala de o gramada de ori, am incercat sa schimb toate optiunile sa pun diferit si tot la fel imi face si de citit am citit si despre 3x.ro inainte de a posta eu si am incercat si cum scrie acolo si tot la fel imi zice.
Acum ma gandesc ca poate mi-au dat ei gresit ceva si le-am scris iar un mail si vad ca iar nu imi raspund.
Nu stiu ce sa mai fac... daca nu dau de capat cred ca am sa incerc la 3x.ro cu toate ca merge mult mai incet decat as.ro, din cauza asta am ales as.ro pt ca merge f bine.
Daca va mai vine vreo idee eu astept orice ajutor.
Acum ma gandesc ca poate mi-au dat ei gresit ceva si le-am scris iar un mail si vad ca iar nu imi raspund.
Nu stiu ce sa mai fac... daca nu dau de capat cred ca am sa incerc la 3x.ro cu toate ca merge mult mai incet decat as.ro, din cauza asta am ales as.ro pt ca merge f bine.
Daca va mai vine vreo idee eu astept orice ajutor.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Experimentat
mare atentie la fis. de configurare config.php din radacina forumului... la as.ro la baza de date trebuie scris localhost... daca vrei sa vezi ca merge baza de date intra la www.as.ro/sql parca... si acolo scrie unde /pe ce srv. se afla baza de date...
- aurelian
- Utilizator înregistrat
Pe 3x merge excelent si este un server bun.
Viziteaza linkul urmator sa vezi cum mi-a iesit mie:
http://www.aurelian2002.3x.ro/berca/index.php
Viziteaza linkul urmator sa vezi cum mi-a iesit mie:
http://www.aurelian2002.3x.ro/berca/index.php
nici mie nu imi merge
Nici mie nu imi merge.
Am urmat pas cu pas instructiunile si tot nu merge
aceeasi eroare
Am urmat pas cu pas instructiunile si tot nu merge
aceeasi eroare
pai...
am uploadat forumul
am deschis fiserul prin www.domeniu.as.ro/install.php
am completat cum imi zicea helpul
si dau trimite
si nu mere
zice eroarea
am uploadat forumul
am deschis fiserul prin www.domeniu.as.ro/install.php
am completat cum imi zicea helpul
si dau trimite
si nu mere
zice eroarea
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Experimentat
ti-a fost activata baza de date mysql (ai primit un mail cu informatiile de conectare la baza ta de date) ? poti sa intri cu user+parola la www.as.ro/sql ?
daca da ... incearca sa ne dai si mai multe detalii despre instalare: ce ai pus la Numele domeniului, samd .... conform subiectului
Instalarea forumului pe serverul as.ro pentru utilizatorul popescu
daca da ... incearca sa ne dai si mai multe detalii despre instalare: ce ai pus la Numele domeniului, samd .... conform subiectului
Instalarea forumului pe serverul as.ro pentru utilizatorul popescu