O Eroare Ciudata

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
d1ab0liq
Utilizator înregistrat

O Eroare Ciudata

Mesaj de d1ab0liq »

Information

Ne pare rău dar această facilitate nu este momentan disponibilă; vă rugăm încercaţi mai târziu

am primit eroarea aceasta dupa ce am incercat sa introduc limba romana in meniu ......nu am mai avut deaface cu genul asta de eroare so....daca ma puteti ajuta v-as fi recunoscator :X
octaviansan
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de octaviansan »

Parca ai setat din ACP sa se inchida forumul .
d1ab0liq
Utilizator înregistrat

Mesaj de d1ab0liq »

a nu mai pot sa ma loghez nu mai pot face nimic :|
d1ab0liq
Utilizator înregistrat

Mesaj de d1ab0liq »

ce este ACP-ul sorry sunt novice :P
seg168
Utilizator înregistrat

Mesaj de seg168 »

salveaza baza de date... sterge forumul... instaleaza-l iar... restaureaza baza de date
d1ab0liq
Utilizator înregistrat

Mesaj de d1ab0liq »

problem solved va multumesc si mai e ink ceva care ma deranjzeaza enorm pot posta fara a fi inscris pe forum este o optiunce ceva ....sa nu poata posta decat cei care se inscriu?
d1ab0liq
Utilizator înregistrat

salz

Mesaj de d1ab0liq »

mai e ink ceva care ma deranjzeaza enorm pot posta fara a fi inscris pe forum este o optiunce ceva ....sa nu poata posta decat cei care se inscriu?
Shara
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Shara »

Da, este o opţiune :

Pentru a-ţi modela forumul după bunul plac încearcă să te joci puţin prin Panoul Administratorului
Mai precis la Configurare Generală din Administrarea Generală şi la Permisiuni din Administrarea Forumurilor.

Aici sunt primele două locuri în care să te uiţi, apoi exploră şi prin celelalte.

Te avertizez că unele schimbări pot fi fatale pentru forumul tău dacă nu înţelegi întrebuinţarea lor.
Este de preferat să faci un back-up la forum pentru a preveni eventuale neplăceri.
d1ab0liq
Utilizator înregistrat

Mesaj de d1ab0liq »

multumesc mult ptr ajutor .....e ok ma descurc am mai avut forum dar nu mai stiam asta adevaru ca nu prea am intalnit probleme data trecuta oricum ms mult again :D
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”